Scones

De här blir sista inlägget för idag. Ska baka scones snart och duscha, ses iövermorgon :)


Tjaah

Idag hade vi en helt vanlig skoldag och så, gjorde typ inge speciellt, eller sista lektionen fick vi frågor som vi skulle gå o fråga dom här valstugorna som finns lite var som helst här i stockholm.. iallafall, fick en massa saker o godisar medans vi var där o så.. :D
HAHA, halva klassen gick direkt te svergiedemokraternas valstuuga XD

:o



nu har jag fått igån spotify, :D  helt gratis också !


Outfit



kofta - H&M
tröjja H&M
shorts - bikbok

Bloggmail??

Nu tänker jag fixa min bloggmail så ni kan ställa fråger, tycka om vad jag ska skriva om/vad jag borde skriva om mindre osv :) kommer även länka den här i framtiden, då jag har fixat min header+sida :)


UPDATE: bloggmail adressen är [email protected]
Nu är det bara att bomba med frågor och allt du vill veta  :)

godmorgon

nu ska jag till skolan, det här blev mitt första o förmodligen sista morgon inlägg, haha..
Ajja, hoppas ni får en bra skoldag, hejdå :)


dålig bild som jag tog nyss :P

Lins-på-sättning?


Hårfärg??

Asså jag håller på funderar på vad jag ska ha för hårfärg igen, hah..
Kanske ha ljusbrunt med svarta slingor elr bara ljusbrunt elr ljusbrunt me blonda slingor, vad tycker ni? Något av de dära vill jag ju ha, haha :) men då blir de jobbigt med hårförlängningen som jag ska skaffa, vad tycker ni??


kanske satsa på den färgen?? KOMENTERA


Degsinen + header

allt ska förhoppningsvis bytas ut nu ihelg då jag ska gå te julia. Vi ska ha typisk tjejkväll me asiktsmasker, bakning, film, TVspel, bloggning, studsmatta, myskväll och ta en massa bloggbilder.

Ajja, men har ju sagt att jag hatar min header och jaa, den ska bytas ut så fort som möjligt, fan vad min blogg e ful för den där äckliga headern.

sorry för språket..


Outfot

Hejjsan !

Idag har jag haft skolan.. fan vad måndagar kan ta sej, gillar dom inte alls :p
Iallafall efterskolan  så har jag varit hemma o plugga på te morgondagens läxa, o typ inget,, visste ni att jag skulel bli pluggis?? haha  imorgon blire plugg me engelska läxan o resten av veckan me soprovet som vi ska ha nästa vecka, intresting va?



kofta - bikbok
tröjja - lindex
leggins - finland

och jusste, jag vann 200 kr av syrran för vi slog vad om att hon inte kunde ha ett favorit djur i 2 år, haha, hon lyckades bara i en månad...

Bloggning

Hejhej bloggen.
Efter två dagarn "bloggpaus" e jag tebaka ;)

Men somsagt sov jag över hos Linda i fredas o vi träffade folk o hängde, sen typ åkte vi hem o flumma o så. Igår så började vi dagen med att göra Lindas hemkunskap läxa (ungersk gulash) som frukost/luch, sen va vi hos Linda, fixade oss te kvällen för vi skulle te Julias fest, de va najsigt :) hon fyllde ju år, grattis i efterskott gumman <3 !!!
Dom hade kräftskiva o sånt dära.

Idag har jag inte gjort nått, varit ute o kastat bort gamla saker te vinden som vi inte behövde osv.,.. imorgn ere skola, 08.15 te 16.00 jag dör !


Och ja

jag ska byta header, den som jag har e skit ful, kan inte någon ge en hjälpande hand till en person i nöd? ;)
ajjja, nu ska jag gå och borsta tänder och packa ner något litet i väskan som ja ska ha me, ska också bära lindas kamera -.-

Outfit


har inte samma kläder som i skolan dåra..

kofta - mammas
linne - fick i julklapp
kjol - H&M
jeans - gina tricot
två armband (syns inte så bra på bilden)  - punktshop

Hejhej

Idag hade vi ingen speciell dag, slutade halv två o så,,

Klockan fyra ska jag möta Linda i kungsträdgården, ska sova hos henne osv.. Har inge mer att skriva, bloggar imorgon eller ikväll, hejdå :)

Outfit


haha

kofta - cubus
tröjja - H&M
jeans - gina tricot
ballerior - dinsko

Hittad

Hittade en gammal sak som Linda har gjort te mej i träslöjden någon gång i 1, 2 elr 3:an?? haha,


Hemkunskap!

Hejhej, det känns som om de var jätte länge sen jag skrev ett inlägg? Men igår blev de ju ingen bloggning, hade min datafria dag ;)

Idag hade vi iallafall hemkunsap första gången sen 5:an. det va fett kul, men de enda som va dåligt va att ja fick klassens jobbigaste kille, men han va faktsikt skit duktig på att laga mat o han va lugn? Iallafall så lagade vi nektarinpaj med kokos, de va gott :p
Vi hade ingen elevensval så vi slutade 3, :D  imorgon så börjar vi 8.15 o har jumppa som första timme, men vi ska bara ha betygskritering englit fille...

Nu blire lite bilder iallafall :)







Statestik



:(

Hemmamys outfit för idag



tröjja - stadium
mjukisbyxor - sss

Tisdag

Idag var de skola igen, sovmorgon, intreserad??

Har inte gjort nått speciellt, lagt in lite nya saker i mitt nya rum, de e sågottsom klart, bara jävligt stökigt, haaha :)
Har inget att skriva om, bloggar mera kanske senare..




Singel och sökande


SKOLAN

Idag var jag i skolan, första riktiga dagen, (blev ju sjuk förra veckan så hann inte vara med i alla utfkykter vi gjorde, verkade endå vara tråk...) Vi började 08.15 och slutade 16.00 :O OMG, kommer alltid vara trött på måndagar, vi har typ 10 lektioner -.-
Men iallafall efter skolan så drog ja te zinken o te något berg o träffade kompisar, dom hade vp o allt där.. sen typ hängde jag där ett tag och sen drog jag hem.

Imorgon har vi sovmorgon (Y)  vi har de två gånger i veckan ! :)



ignorera mitt cpöga..

min outfit för idag :) ...

raouw3232 (MMS)

min outfit för idag :) kofta - footlocker linne - gina tricot leggins - lindas hehe, den e ganska basic idag, men nu ska jag äta i resturang, bloggar mera imorgon, puss <3


Special K

Igår så köpte jag hem ett paket Special K red berries, har hört att de e bra för kroppen? Iallafall, åt de på morgonen me youhurt och de va jätte gott, rekomenderar dej att köpa och äta de, vill ha mer o mer o mer o mer tills de e slut, hah :)



Köpte också en almenacka till skolan, jag behöver sånt, annars glömmer jag bort läxor osv..


Vampyrer suger



Idag ska jag, pappa och Hanna gå och kolla på resurang och sen efter gå och kolla på vampyrer suger. Kollade trailern och den såg jätte rolig ut, haha, gjort allt typ helt överdrivet, HAHAH.
Just nu är de inga platser kvar nästan:






...

jag kan inte skriva ett inlägg som jag vill skriva, bilderna kommer inte upp te inlägget, så ska försöka fixa de nu..


Piknick

Har prövat på lite piknick nu, börjar lära mej det nu också :)


Godmorgon

Godmorgon alla läsare !

Idag ska jag typ stanna hemma eftersom jag e typ ganska hostig fortfarande, skit tråk kommer de att bli -.-
ajja, smsbomba mej !


någon gammal bild från vinter, bjuder..


Bilder på de jag shoppade

Köpte ju saker på onsdas o jag lovade ju att visa dom? Ajja, här kommer dom ifall :)


pushup BH från H&M - 129 kr


(suddig bild) jeans från Gina Tricot - 199 kr


Tröjja från Gina Tricot - 199 kr

heheheh



de ja ville komma fram me bilden va att jag har bestämt mej att bli brunare, få brunt långt hår och mörkabruna ögon, hehe ;)  Bilder ser väldigt trashad ut,, men orkar inte göra någon vidare bra i paint, bara slarv...

Bloggade inge igår..

Igår var uppdtaeringen sämst.. Idag mår jag lite bättre, men det känns fortfarande att de e vinter ute?? asså jag hatar den känslan...




sjuk :(

Hejhej.

Igår efter skolan så drog jag och träffade Linda och shoppade lite med henne, bilder på det jag har köpt kommer senare.

Sen efter att jag kom hem så kände jag mej riktigt dålig och typ somnade direkt när jag kom te sängen, och sen efter ett tag vaknade jag med feber, ont i halsen och täpp i näsan.. Typiskt, just när man har börja skolan och allt, haha.
Nu sitter jag här och försöker skriva ett inlägg på ett bra sätt, men de e svårt, e typ skit varm, händerna väger 100 kg, och samtidigt som jag e varm så e jag kall och så typ darrar ja? Ajja, de e inte kul iallafall  :(
När jag vaknade på morgonen trodde jag att de va vinter och soligt, (jag älskar dom dagarna de e snö, soligt och att de knastrar under fötterna när man går på snön) eftersom jag hade den känslan, jag saknar dom dagarna, haha :)

Tjaah

Idag började ju skolan o så, men vi slutade för en halvtimme sen. Vi gick bara igenom att klasslistan va rätt och vad vi skulle ha med imorgon..
Vet inte vad jag ska göra idag, just nu är jag med Avz, senare skulle jag typ träffa Linda eftersom hon skulle typ shoppa,,

Shoppade ju?

Idag var jag och shoppade lite nya kläder te skolan o så, ska shoppa senare också, eftersom fick inte med allt.. Iallafall kan ja visa de jag köpte :)


hmm, undra vad som finns i??


småsaker, 3 armband från punktshop - 15 kr styck och örhängen från H&M - 49,50kr


linne från H&M - 99 kr


2 kjolar från H&M - den svarta kostade 69,50kr och den rosa kostade 99kr


shorts från stadium - 99kr


en väligt dålig bild på en rosa munkjacka som jag köpte från cubus - 149kr


Basic skor från H&M - 129 kr

De va allt ja köpte, ska få pengar av mamma senare o så, så någon som vill gå och shoppa då?? :)

Outfit



kofta - footlocker
linne - julklapp
kjol - H&M
leggins - Lindas ♥

Shoppa

Idag ska ja gå och shoppa me min syrra, för alla andra e panka -.-
Iallafall, sen tror jag att hela familjen ska dra te grönan o så, och imorgon har jag skola, men inte hela dagen, vi har typ bara upprop och sen får vi dra hem, va ska ja hitta på då?? någon?

MUUUUUH

hade inge annat att skriva som rubrik...


Somsagt va ja o Linda o solade, sen drog vi te henne och typ gjorde inge, sen gick vi te centrum och sen gick vi ut från centrum och sen tebaka, sådär hållde vi på jätte länge, de enda vi gjorde typ att gå in och ut i centrum..
vi tog lite bilder också...







datum stämmer typ inte på bilderna -.-

Outfit



kofta - H&M
linne - finalnd
jeans - H&M
örhängen - Gina Tricot

Godmorgon

Godmorgon allesammans !

Idag ska jag träffa Linda klockan 1 och vi ska dra och sola solarium och sen vet jag inte vad vi ska göra? Iallafall, ska setta in en outfit bild, OMG ja har blivit bättre på de ;)
Igår gjorde ja typ inge, va i grönan me syrran lite, dom bygger om där, höhö, undra vilken ny grejj dom ska bygga, liksom, de e där lilla frittfall och blåa tråget  va.....

HAhaha, just nu sitter ja o lyssnar på gamla bandspel då min lillasyster Disa va helt  nyfödd, (nu e hon 6 år) aa, gud vilken bebisröst man hade 6 år tebaka, då va ja typ 8 :P


Tävlar

Är med och tävlar igen hos vadehi.webblogg.se.
Man kan antingen välja att vinna löshår elr cirkellinser, själv valde ja löshår :)
För att komma te tävlingen, klicka här : http://vahedi.webblogg.se/2010/august/tavling-vinn-loshar-linser.html


Vem är jag?

Kul o kolla va 118100 svarar ;)

Jag: Vem är Ida Ahlström?

118100 svarar: 118100 tror att Ida Ahlström är en riktigt partypingla som gillar att umgås med sina vänner, läsa böcker och gå på stan och köpa fina bananer på torsdagar!


HAhahahahhaha, köpa bananer på torsdagar o läsa böcker, so me, ahahhahaha!!

The voice



Igår va ja ju på The Voice med Avz o hon hade en kompis me sej som hette Joseline. Vi hade riktigt roligt typ. Först träffades vi bakom comviq saken och sen gick vi te avz kompis och sen gick vi typ in i folkmassan typ nära den dära catwalken och såg nåra artister men sen, de va för varmt, jag lovar att de va 35 grader bland folket, så vi gick typ och köpte läsk och gick runt. Sen gick vi tebaka när shan banan kom men hann inte se typ nånting...
Sen typ trängde vi oss lägst fram och sen när florida kom blev typ alla galna :O asså folket bakom oss trök framåt och folket där fram trök bak oss, så typ alla ramlade på alla och allting, fick typ panik. Sen gick alla bort från mitten o dom som stod längst bak undrade varför alla gjrode de.. haha XD

Har typ inga som hellst bilder...

Ajjuste, va me på TV idag,, me linda o julia, missade de själv :P kanske dyker upp på bloggen :)

Outfit

Tänkte slänga in en outfit innan ja drar, vilket jag gör om några min.



kofta - mammas
linne - finland
shorts - hemma klippta

Såpp

Nu va headern byten. Jag börjar lära mej de hära me att göra header, kanske nån dag e jag ett riktigt proffs?? man vet aldrig..
Men nu ska jag hoppa in i dushen och börja små fixa mej, ses senare


min outfit i jämtland när de va riktigt varmt..


Avz idaag



Idag ska jag vara med Avz, elr liksom i UNG-08 me henne.  Vi ska träffas 7 och de kommer bli fett kul :D
Iallafall, ska duscha och fixa mej och sånt innan, de e ju sju timmar kvar.. Jag har hållt på me min nya header idag, så den dyker upp helt snart :)

Hur kan man??

Tappa sitt bälte när man dansar i UNG?? HHHAHAHAHHA, Linda gjorde de iallafall, hahahah



Färg

Hahhahaha, låt inte Linda färga erat hår, hahaha, förra gåången när hon fäga mitt hår (inte igår då) så fick jag en såkallad "negerfinger" ta inte illa upp!

och det såg skit fult ut, alla kollade på den o de va pinsamt, fick gå runt med den i typ 3-4 dagar -.-

Men igår hände de inte, för ja ville inte ta i flaskar där färgen va, haha, de gjorde ja ju förra gången eftersom hon inte hade någonstans attt lägga flaskan..
Iallafall, färgade håret med Hebrashine tror jag att de hette och de blev fint, lite mörkt dock. ska ha lite ljusare nyans :)


UNG-08

Igår så drog ja och träffade Linda och sen gick vi och köpte hårfärg och färgade och fixade oss hos henne. Sen typ på kväällen så drog vi te ung-08 och så.

Idag ska jag typ inte göra något, bara fixa lite i mitt nya rum och vara barnvakt..  Inget mera specieellt händer.




neeej

jag som tänkte typ "fira" mitt 100:ande inlägg, har missat de, hahahahhahahha, men de gör inget :)


när jag inte hade någon internet igår...


Färga håret,

Snart ska jag ut och träffa Linda i TC. vi ska köpa hårfärg och färga håret till en färg, vi har ju flera i håret.


BTW håller på  att fixa en ny degsin !

tidig morgon

godmorgon, varför jag vaknar så tidigt är att min vilda kom in och frågade om jag sov och sen kröp hon breve mej och sa att hon också va trött, sött va?

Igår var jag ju i ung-08 me Linda. Eller först träffade jag Sigrid 12 och pratade ut om saker och ting, sen träffade jag Julia och sen kom Linda också. Vi hängde i UNG-08 men de va tråk så gick vi o åt glass i dönken och sen drog vi tebaka, men sen va Julia tvungen att gå så hon drog o ja o Linda stanna kvar. Sen träffade vi lite folk, och sen gick vi och dansade..
Tog inga bilder igår,  så ni får inga, haha ;)

nu ska jag äta frulle och börja fixa mej, så ni kan lyssna på den här låten undertiden jag inte bloggar :


va i ung hela dagen me linda, bloggar mer...

raouw3133 (MMS)

va i ung hela dagen me linda, bloggar mera imorgon :) <3


Fixade naglar

Jag fixade naglarna nyss, blev jätte fint, enligt mej. Det är typ en sån där självlysande nagellack i en rosa färg. Fick låna den av min syster, jag glömde bort att köpa när jag väl kunde, och den va riktigt billig också ! 25 kr, :D


Outfit



kofta - footlocker
t-shirt - gína tricot
byxor - pappa har köpt

Ska snart te nacka

Snart ska jag åka te slussen och sedan vidare te nacka, ska träffa pappa, milo och isabell. Ska inte göra något mer speciellt,..

Nästa vecka börjar skolan, vad booring -.-


Diet

Hmm,  jag kom på att jag vill gå ner under sommaren till 50 kg, och det har ju inte gått bra, jag har ju bara typ ätit godis o allt -.-
Men jag tänkte att jag kunde börja min diet nu när skolan börjar. Tänkte skriva lite här :

1.  Jag tänkte börja träna lite, typ jogga, och kanske yoga elr pilates om man någonstans får tag i de..
2.  Jag får bara äta godis, skräpmat och annat gott en gång om veckan bara, har inte bestämt dag än, annars får  jag äta hälsosamma nötter, frukter och grönsaker.
4.  Helst äta så lite som möjligt om dagen, helst lite youghurt och oboy te frulle och sen middag.

och som sagt ska den här dieten börja när skolan börjar, undra ens hur den kommer att gå ;)


HEMMMMMAA

Hejjsan hoppsan.

Nu kommer det bli vanlig updaterning från min sida. Jag är ju hemma :D
När jag var där har jag gjort en massa, klippt gräset, cykla 6 km, ridit, rasta hundar osv. de va kul, saknar redan alla !
Nu ska jag bjuda på lite bilder från resan, jag tror att ja setter in lite idag o resten imrogn, vi får se.


det finns en massa hus där som är övergivna, det här är ett övergivet pensionat.






resten av bilderna får ni imrgon :)


jag vet inte om de här funkar, de e första...

raouw3129 (MMS)

jag vet inte om de här funkar, de e första mobilbloggningen. Åkte nyss från gävle station, snart hemma :D


Åsikter

Okej, tänkte ta upp saker som jag stör mej hos vänner :

Kompisar som säger att dom inte kan smsa/ringa pga av att man inte har comviq. asså vafan, de e stört, bara för att man inte har comviq, behöver man inte kunna smsa med den kompisen, bestämma när man ska träffas osv.
Jag tycker att det är väldigt barnsligt. Jag har comviq, men jag smsar med mina kompisar som inte har de, visst, de kommer hem en telefon räkning, men den är ju inte så farlig, eftersom det kostar inte ens så mkt att smsa te andra nät. Och någon gång måste man ju ta slut på sina pengar i mobilen eftersom man måste ju fylla på den, elr har ni som är såhär, pengar ett helt år eftrsom ni inte slösar de på att ringa o smsa ?? :s

Kompisar som dissar en för
andra. Visst, jag var en sån förut, men när jag hörde ordfrasen "behandla andra som du själv vill bli behandlad" så slutade jag. Och jag gör inte så längre, eftersom de e dumt. Känner folk som dissar en för andra, asså då menar jag flera -.- o jag fattar inte liskom hur en tänker då. Om man liksom har bestämt att man ska vara med någon och sen liksom fixar sej och gör sej klar, så ringer någon i typ sista minuten och säger - förlåt men asså jag hade glömt bort att jag skulle vara med henne/honom. och då blir man så jävla sur, jag skulle fan aldrig mera vilja träffa en sån person. Det har hänt mej två gånger tidigare tror jag... vill inte att de ska hända igen...

Kompisar som tar upp saker som hände för länge sen. Okej, jag tar upp t.ex när jag dissade vännerna för andra, jag slutade med det, och sen börjar alla tjata på när jag också var en sån så dom gör samma sak -.-
Kan man inte växa upp och liksom lämna saker som har hänt bakom sej? man kan ju endå inte fixa dom, liksom, man kan ju inte ändra på saker man redan har gjort. Jag har ju ångrat en massa saker som jag har gjort i de förflutna, och visst, man kan inte ändra på dom längre och man lämnar dom där. Jag känner ett par som verkligen drar upp gammla händelser och klagar på att man själv har gjort de. Asså j*vla idioter.

Kompisar som skriver anonymt och annars leker att man e kompisar. Jag gjorde det en gång, men man blir ju inte riktigt glad över att trycka ner andra, elr det finns ju sånna också -.- haha, några av mina "kompisar" har skrivit elaka saker anonymt och sen typ om man träffar dom dagen efter så leker dom som ingenting har hänt. Visst, jag tar inte åt mej saker som alla idioter tycker att de e kul att skriva dumma saker. Man ser ju fortfarande på IP vem de är, så är man helt dum i huve. Och om man inte ens vågar skriva sin blogg och sitt namn, har man ju verkligen problem att stå för sina saker. HAha, vill inte ens vara me sånna, och jag tror inte att många andra vill de heller.

nu har jag skrivit om vad jag tycker om dessa saker, och jag bryr mej inte ett skit om vad ni tycker bakom era dataskärmar. Alla har sina egna åsikter.


Kommer hem på måndag

Jag stannar hära längre än planerat eftersom det finns ingen hemma när vi kommer hem, så kommer hem på måndag..

Linda, vi träffas på tisdag ! men vad ska vi göra då, gå på ung-08 elr shoppa?? hehe..

Just nu e jag hos min farmor o kommer bo här tills måndag då, sen börjar den äckliga långa resan hem :o

Ny/gammal header

jag ska byta header när jag kommer hem till min gammla, som jag hade på min förra blogg. ingen kan ju besöka den så varför ska den överhuvudtaget vara där helt oanvänd??
min som jag har nu e ju skit ful, ska fan ta o lära mej hur man gör en fin header..  någon som har tips på en bra sida där man lär sej bra?? (A)

städa städa städa..

just nu håller vi på att städa hära, eftersom vi ska flytta från de här huset tilll en bastu som alla övernattar i, asså de e inte klart o jag tror inte att det kommer att bli de..
de e faktiskt jätte mysigt där, en tv, säng, soffa osv.. som en lite stuga ;)  ajja, har inget mer att skriva om mer än att vi typ har vänt upp och ner på dygnet, fast vi har vaknat skit tidigt på morgon så man e helt liksom död, o sen är vi endå vakna te 5 på morgonen..
haha, min kusin sa att vi kunde vara uppe hela natten nu eftersom vi inte behöver gå ut med hundar på morgonen ;)


gammal bild från vintras

RSS 2.0