Majbarsaa

tjenaretjenare.

Här sitter jag och känner att jag har lite brottom.. Håller på och väljer kläder nu, hatar det. Måste packa också och sedan måste jag fixa mej och dra till rålis, måste vara där halv 2 och träffa brudarna..
Tror inte att det blir så mycket blogg idag asså, så vi får isåfall ses imorgon :)


förra året

Sommarendunder hit





asså hur kan man göra såhär dåliga låtar? och sen uppträda med dom, ännu pinsammare..

jag bara äger


Shopping






Det blev 2 munkjackor och ett par hotpants. sexigt ;) haha, bästa texten på den ljusgröna/ljusblåa, Idaho, blev ju typ kallad för de förut, därför va ja tvungen att köpa den :pp

Bottoms up

Hejsan på er. Va i skolan idag, det var chill. Vi hade utejumppa idag, va inte med för att jag är lite förkyld fortfarande.
Efter skolan gick jag och tjejorna till seven in leven för att köpa en kaffecooler var och sedan för att gå ner till rålis för att chilla och sola. Det var mysigt, det var en massa studenter där.

Efter det gick jag och träffade Linda och vi åkte till stan och vi shoppade lite. Så chillade vi i TC och så såg vi en massa bekanta :p




haha, när Vera skulle ta av sig strumpbyxorna XD


Imorgon blir de kanske picnik,solning och badning på dagen med brudarna i någon strand och sedan på kvällen fira valborg :) Alla ska sova hos Veraa myysiiigt!


Gud hatar mej

Det är sant, jag lovar att han gör det, om det finns någon..

1. Jag skulle shoppa med Linda barnet idag och pappa hade satt in pengar på mitt bankkonto och sen så gick jag till en bankautomat för att kolla hur mycket det va så fanns det inga pengar där. Bara mina ruttna sparade pengar som jag inte hade någon aning om att dom fanns där. Dom kommer tydligen till mitt konto på måndag -.-

2. Jag ser dom personer i TC som ja minst vid det tillfället vill se.

3. Jag har glömt min påse med alla mina böcker som jag ska plugga på (musikprov på måndag, måste ha läst 79 sidor i en bok till tisdag, SOprov på fredag) Fick värsta paniken, trodde ja hade glömt dom på gatan eller något så att mina prov skulle gå åt helvette, men det ska det tydligen inte, bra (Y) för Mirre har dom hemma hos sig!


Film tajm

Kollade World Invasion Battle Los Angeles nyss, och den var bra. Haha, jag gillar sånna där filmer XD

Den handlade om aliens som invarderar jorden, dom förstör typ hela amerika och så ska soldater rädda männikorna och typ döda aliensen.


1 år

Om två dagar så är det precis ett år sedan jag startade den här bloggen, najsnajs, första gången också :p
haha, vi får se hur många inlägg jag har skirvit under ett år då !


första bilden jag laddade upp ^^

Sool


Den här låten väcker sommarfeelings assååå.

Är hemma idag, vill inte bli ännu mera sjuk. Det börjar försvinna, har inte manröst längre och kan känna smak och lukt. Kanske stannar hemma imorgon också, vi får se hur de blir.
Men iallafall, har inte gjort så mycket, vaknade halv 12 över att ja hade är väldigt konstig dröm, den var lite läskig, och då gick jag och åt frukost och lästa Frida tidningen. Sen har ja solat i 1 och en halvtimme och fått bränna :D fast bara på framsidan dåra,, om ja e hemma imorgon blir det ryggen.

Ska nog kolla runt i nätet lite och sedan läsa bok elr kolla TV :)



va tvungen att ta bild, de va så fint, ljusgrönt träd, babyblå himmel och solljus ♥





Right?

Jag hatar utvecklingssamtal, det är liksom creepy att sitta där själv med sin förälder och sin lärare.. jag tycker iallafall att det är hemskt !
Efter samtalet så åkte jag och mamma till donken och käkade :p


någon gammal bild från 6:an

Men iallafall, min studiedag så tillbringade jag den med Nadja, så träffade vi Anthony och båten häraa, fast sen drog jag och Nadja till TC och hängde där tills ja va tvungen att åka till skolan..

Halvstudiedaag

Är hemma nu, Nadja är hos mej och vi chillar lite.
Vi får se vad som händer sen, ska ha utvecklingssamtal klockan 16.00 (utvcklingssamtal är bara för utvecklingsstörda..) Efter det ska jag kanske träffa Linda och Nadja :p




BIIGbrother

Nu blir de bb, ses imorgon :)


Vaalboorg snaart


3OH!3 - House Party

Valborg är den 30 april, inte första maj !
Somsagt har jag blivit förkyld av en viss människa så ja har varken kännt lukt eller smak på mat och sånt, jätte tråkigt att äta godis när man inte känner smaken... Har också gått runt och hostat och haft en röst som när killar har när dom e i målbrottet, helt hes och allt..
Iallafall, ska fira valborg med Nadja typ, kanske blir det fler människor, jag vet inte, men jag tror att vi ska vara i brb.


Idag var det första dagen i skolan, den var chill, den gick väldigt snabbt. Efter skolan träffade jag Nadja och vi hängde i friddan o TC och sen åkte jag till min konfa. Den är slut nästa vecka, hah, ska ha konfa"fest" på söndag ^^


vår i diitt ansikte

Jag har blivit förkyld, allt är Nadjas fel, går runt o hostar i mitt ansikte, HAHAH, men endå, helt hes och allting. Beroende av näsmedicin o bafucin :p


Move like a freak

Chilldag idag asså. Har inte varit ute, det e ganska synd, det har ju varit en sån himla fint väder ute.  Nadja har gått och jag har hunnit damsuga och kolla på TV.
Ska nog koka lite makaroner och sen tjocka i mig smulpaj. HAaha, har tjockat mej typ hela dagarna av det här 3 veckors lovet, borde ta det lite lugnt nu dom sista veckorna innan sommaren :p

Jag hoppas att vi hade den här halvdagen på onsdag och inte imn, elr skulle vi ens ha någon?? aja, vi får se hur det blir.




haha, fett gammal. Från typ 7:an tror jag.


frukost

vi har vaknat och vi ska gå och äta lite frukost nu, e vrålhungrig. Ska nog ha en chilldag hemma idag, imorgon är det ju skola -.- aja, tiden går snabbt.


Deutschland

Har en till onödig sak att berätta om. Alltid när jag är hemma hos Nadjas pappa så har jag samma mugg XD
Det är en mugg på Nadja och hennes syrra och så ska hon alltid säga "jag är känd i Tyskland."



Blää

Har värsta blåmärkerna. En på min fot och en på min hand. Hur lyckas man? Men på foten kanske jag fick för ja sparkade på stenväggen igår.. hade lite tråkigt bara.. men har ingen aning om varför jag har på min hand, mysterium
och jag vet att ni bryr er.


Egobilder







HAHA



när ja väntade på att Nadja skulle komma hem till mej, hade liite tråkiiigt.
Nu ska ni också få en bild att skratta åt, haha, Nadja säger att ja ska sätta ut den :p ljuva tider från 07-08 ;)



Nadde är här

Har inte bloggat på två dagar.. hehe,, meen, inget speciellt har hänt. Igår så kollade jag och Nadja på scream 4, den va bra :) och sen så va vi me Bassman och Båttänkare vi hängde i jothebro.
Nadja ska sova här hos mej ikväll, så vi får se vad som händer. Kanske driva med folk och så XD




När vi snackade om de som hända idag, vi har så mycket gemensamt asså ♥

Låtar


Min och Nadjas låt, party rock anthem


Min och Lindas låt, stereo love

Maj -10


Cuando - Tom Pulse

Sommaren -10


OMG - usher



We no speak americano - Yolanda be cool


Skaka rumpa - Sean banan


Airplanes - B.O.B


Oktober -10


The time (dirty bit) - Black eyed peas

December -10


Only Girl - Rihanna

Januari -11


What's my name - Rihanna ft. Drake


Alla dom här låtarna väcker minnen, jaa, ni ser ju också liksom när dom här minnerna skapades, iafall, det blev en hel del :p


Money can't find me

Tjenaretjenare, bloggade inget igår, hihi, men hade inte tid :p

Vi vaknade och fixade oss hos Nadja, och sen drog vi till TC och jaa, efter ett tag kom Dimer och vi var med honom, haha, välsingnade våran vänskap med någon gubbe, HAHAHA, sen var det också någon som fick en flaska i ansiktet så de kom en massa blod :s
Efter ett tag drog vi till Burgerking och träffade Tomas Bassman (hihihi) och Modou Båttänkare (hans efternamn lät typ så...) och vi drog till brandbergen och chilla dära.



Ska typ träffa dom igen idag,, så ska börja fixa mej snart.


poossu

tjenatjena, sitter i hägersten nu, altså hos Nadja.
Just nu så dansar vi stjärndansen till OMG....
Aja, vi har hunnit med en massa, en händelserik dag idag asså.

1. Vi träffades i TC och gick till kultan och sen kom de en grek som typ började snacka med oss och sen kom hans kompis och dom ville bjuda oss på middag imorgon...

2. En man blev rånad av en kille så han sprang runt i TC och skrek "ta honom, han tog min lur"

3. 2 killar och en tjej från rumäninen kom fram och snackade med oss får vi hade råkat gå förbi dom flera gånger så vi hängde med dom ett tag o så, väldigt roliga määnniskor.

sen hittade vi på koregografi till en ny film vi ska göra, hahah XD o så särade vi på två flickor som bråkade utanför Nadjas hus,,, inte hennes syster o hennes kompis, om de va de ni undra..

fixeli fix

Borde kanske börja fixa mej snart. Har solat och kollat på MTV idag. haha, inget händer, chillig hemma dag bara bara.
Ska nog fixa en meny nu till mej


cirka 2 år gammal

Thank heaven, seven in eleven

Jag är vaken, fick lämna syrran på fritis så..
Idag blire att sova hos Nadja, najsnajs, fast för tillfället är jag väldigt trött.. men om ja går o sover, sover jag bort hela dagen.. i-landsproblem :p
Måste äta något snart också, min mage skit hungirg, och vi får hoppas att soler kommer fram mera så att man kan sola lite :)

de går inte o ladda upp bilder, typiskt -.-

Såpp

Gjorde en ny header nyss :p tyckte att den förra va ful ^^
men nu ska ja krypa ner i min underbara säng och sova, sov gott allihopa!

Outfit




solglasögon - GinaTricot
jacka - någon affär
tröjja - GinaTricot
shorts - H&M
nylonstrumpbyxor - Finland

Halloj

Kollade bb nyss, hah, tjockis veckan :p

Idag har jag varit barnvakt till mina småsyskon o gjort mat (som verkligen gick åt helvet*e), sen efter det så träffade jag Amanda och vi gick runt i odenplan/vanadis. Inget mer har hänt direkt.
Imorgon ska jag sova hos Nadja, undra vad som händer då...



öhm, jaadu, vilken rolig gunga? vi hitta..

Godmorning

Själv e man vaken. Har hunnit noppa mina ögonbryn (som ja inte gjort på 1000 år..), städat och dushat. Idag blire chilldag hemma. Klockan 16 ska jag gå och hämta syster och sen kanske träffa Amanda? Vi får se vad som händer :)


Första grillningen

Det blev också första grillningen iår. Det var asmysigt.
Jag träffade Nadja i karlberg och vi åkte till söder och satte oss vid klipporna. Hhaha, värsta amatörerna på att tända grillen, men tillslut gick det iallafall. Vi grillade marshmallows och lyssnade på musik o pratade om en massa.




Girlsnight

Nu sitter jag vid datan, kan berätta lite om vad som hände på girlsnight.
Som vanligt blev de bomb med bilder och så har lite att bjuda på.

Vi hade en massa gott inför kvällen, kanske lite föör mycket, haha, men de räckte :p Sen kollade vi på 4 st filmer. Det blev Systrar i jeans, Brekfast? on Tiffany's, The Ring 1 och spindelnätet. Brekfast filmen var inte direkt min smak, dom andra filmerna var bra :)
Sen så flummade vi och var vakna till typ halv 6 elr 6, jag vet inte. Vid 13 - 13.30 vaknade vi.

Nu kommer bilder..





Grillning?

Ska ut o träffa Nadja, vi ska typ grilla, kanske med dom andra tjejorna, vi får se, men nu ska ja fixa klart mej o dra !

bloggar mera sen


kärlek till låten


                      Jaeson Ma - Love (feat. Bruno Mars)

Den där låtenn e så fucking underbar. Man tänker verkligen och liksom får en helt annan syn på kärlek.  ♥♥♥♥♥

Bildeer

















BIIG DISS



Jag förstår inte hur folk kan tycka att handpiercings e fint, liksom vem vill gå runt med en sånhär???


Stockholm igen

Nu e jag hemma efter en konfalägerhelg. Det var inte så farligt och tråkigt som ja trodde att de skulle bli.
kan berätta.

Fredag:
Sista praodagen, lite tråkigt, de va ju endå ett roligt jobb.
Efter praon träffade jag en kompis som också går på min konfa och vi gick och köpte godis och sen drog vi dit vi skulle mötas och sen var de blir i 2 och en halvtimme.
När vi var framme i den gården vi skulle va på fanns de en klass från Eskilstuna däraa,, aa, men vi åt middag och sen så fick vi egna stugor o packade upp våra saker och hade sjuka lekar fram till typ 22.45. (man drog verkligen av garv!)
Sen gick jag, Amanda, Linus, Wille och Erik ut på nattprommis och Erik hittade en gul slang som han gick runt o gjorde ljud i??? så vi gick utanför dörrar o gjorde ljud, HAHAHA.



Lördag:
Vi vaknade vid 8 och hade en halvtimme på oss för att fixa oss, sen blev de frulle och sen var de lektioner ända till typ 3. Sen hade vi 2 och en halvtimmesrast så jag och Amanda gick och bombade med en massa bilder.
Sen åt vi middag och efter det hade vi sjuka lekar igen, som man garvade åt, haha.
Vid nio kollade vi på Prinsen av Egyptien, och jaa, den va bra! Sen var vi ute och fick skumma lappar och skickade skumma lappar..



Söndag:
Idag städade vi bara och sen drog vi på familjegudtjänst och sen åkte vi hem igen.
Halv åtta ska jag vara hos Jossan och de blir girlsnight, kuuul!

Skönhetstips (denhär gången får ni två stycken)

Bada inte i för varmt vatten, det varma vattnet torkar ut hyn. Om du verkligen måste ta ett varmt bad, tillsätt badojlor i vattnet. Om du råkar ha slut på badoljor elr inte har några hemma så kan en nödlösning vara olivolja.



Om du har noppat ögonbrynen och känner att dom blev lite svullna så kan man sätta våta tepåsar på ögonbrynen för att lugna huden kring ögonbrynen.


huhuh


Nu har ja rensat alla vänner, tog bort ungefär 200 st. Alla va randoms, men såklart har man några kvar, men ja tog bort som ja knappt kände, hade snackat med, sett, elr kommer aldrig att se mer.
Nu är det bara alla bilder kvar, men dom kan man ha kvar ett tag till,, det får vi ta sen på måndag elr något. Aja, nu ska ja kanske slänga in ett skönhetstips inlägg och sen gå och äta något och kolla på BB, ses !


KEBAB

Träffade Linda tillslut. Vi gick runt i TC o sen gick vi och åt kebab o snackaa.. efter det gick vi och kollade i affärer o så.




ska ta och rensa min fb, ta bort alla fula bilder, alla randoms, alla okända, hehe, nu blire jobb...


Men å

E hemma nu.. kom hem för typ en en timme sen, hade värsta värken så kunde verkligen inte vara kvar, de kändes som om ja skulle spy?
Liksom, fett syyyynd, jag tycker ju endå att de e kul att vara där, en massa trevligt folk och så. Och imorgon är de sista dagen :/



Har tagit ibutamin? och ska vila lite, sen skaja fråga mamma om ja kan gå ut o träffa Linda, för vi skulle ju träffas idag? aja, hoppass


Suubwaay

Tjääänaree !

I praon gjorde ja inget speciellt, gick o köpte papper i claes ohlsson o kolla på en massa gamla donken reklamer, vissa va från 1963 :o
Sen efter så träffade jag Nadja och vi gick till Åhléns city o plattade håret (hann inte på morgonen) och tog en massa parfym XD sen åkte vi  till jordbro där vi träffade Vanessa och sen åkte vi till haninge centrum och åt. Fan va jag älskar subway asså !




haha, titta va ja hitta ;) nej men älskar reklamen me ninja, enemy och twins :)))

Håret

Som sagt så har ja ju slingat o klippt håret sen två veckor tillbaka och jag la aldrig upp resultatet :p Jag orkade inte o hade inte tid och tyckte att det va onödigt XD men nu tycker Linda att ja ska lägga upp ett inlägg, elr iafall bilder o såå,, samtidigt kan ja också sakna mitt förra hår ;)




såhär ser de ju ut just nu, lite chokladbrunt med rödainslag... och så axellångt. Klippte bort allt slitet så det blev ju en del, fast hellre ha kort och oslitet än långt och slitet.

Förut såg mitt hår ut såhär:

sådär långt det var! (långt för min del ^^)

peace

Har kommit hem från konfan, hann spela lite wii också :p Ska ju på konfa läger överhelgen hoppas det blir kul iafall,, e e ju liite roligt folk dära ;) o sen efter de där lägret ska ja direkt på girlsnight (dvs, jag, jossan, avz, mirre, vera o, sussanna????)
KUL!

Snart ska ja väl duscha o sen ska ja kolla bigbrother, haha, ♥

Imorgon efter prao ska ja typ träffa Vanessa o Nadja :)



HAHAHAH, dom gamlaste bilderna ja har på datan på mej o linda, från 08 elr 09 !!!!

vi gjorde peace idag, så de e väl skönt de, vi ska kanske träffas på torsdag o snacka om saker o sånt :)


Gameshow

Från igår dagen till idag.
Interneten? på min dator funkade inte fram till lunch, så satt o gjorde musik (som blev jätte dålig, ahhah) och spelade shack. Sen vid lunchen drog ja till friddan och träffade Nadja och vi gick till donken och käkade lunch, sen åkte jag tillbaka till mitt jobb och Nadja gick tillbaka till sin skola.

Snart börjar min konfirmation, yey... -.-


Ohmygaash

Juste, såg mina första paddor igår kväll också. Ni skulle ha sett hur rädd jag blev. Först när vi gick ner mot vattnet och sen när vi skulle tillbaka till huset.
Jag verkligen hoppade till och skrek. (Det va ju väldigt mörkt ute och den va rakt framför mina skor, kunde ha trampat på den. Så rör sej en stor klump framför mej i mörkret!!) Fick verkligen hjärtat uppe i halsen, som man säger??



inte världens bästa bild, men den rörde sej så mkt...

En vacker vårkväll

Igår kväll när ja kom hem bloggade jag inte. Jag orkade bara inte för kom hem runt 10 o då var det bara att äta, o kolla på bigbrother.
Men efter reklaminspelningen så åkte jag hem och fick reda på att ja inte alls skulle ha utvecklingssamtal, utan dom hade flyttat de typ 2 veckor framåt.. Så ja åkte och träffade min gamla kompis Stefanie.
Vi snackade om gamla minnen o vad som händer med livet och så, mera hann vi inte.






ser ni hur fint vattnet och himlen va?? aah, ja dör, de va asfint o se de. Vattnet va helt blankt o stilla (fast på bilderna så är de rörligt för att mvi badade våra skor.) Man fick verkligen lust och bada

Skönhetstips

Visste ni att chilli gör dej smalare?
Om man äter chilli så ökar och höjer chillin fettförbränningen. Ju starkare smak det är på chillin, desto större effekt på matsmältningen. Chilli kan även göra att kroppen förbränner flera kalorier per dag.


Fåret frank

Har just ätit lunch hära, den va som skolmaten, inte så god alltså.
Snackade med en kille som hade gjorde reklam med fåret Frank, hah, så visade han en massa bilder när den e helt död o så, asså inte på (det är ju en robot). Fick också reda på att dom har gjort vissa av reklamerna på de här stället vi spelar in H&M reklamen, heh, coolt ;)


Skönhetstips

Det bästa tipset för jobbiga tovor man får under natten är att sova med en lös fläta i håret. Det är väldigt skonsamt och det sliter mindre på håret.


studion

tjenatjena, nu sitter jag hära i studion där vi spelar in. Kom hit på morgonen så bjöd dom på frukost, elr de fanns liksom framdukat så man kunde ta om man ville. Nu sitter ja här o kollar på. Det finns en massa svarta drapperier? typ överallt o lampr, kedjor, o sånt, sen har dom vatten i mitten :P haha, komplicerat?



Den finns också en jätte söt schäfer hära, den e jätte snäll o lugn, den e här inne i studion samtidigt dom håller på o filmar. Den ligger i sin korg lite längre bort :)

haha, "sovmorgon"

Reklaminspelningen imorgon blev uppskjuten, så ska bli upphämtad 07.55 istället, haha, lite sovmorgon fick man en måndag iallafall.. ^^


It's so empty behind this castle walls



Gjorde en ny header, så aa, har också fixat lite nya saker, bloggen ser ju ny ut :p Har snart också bloggat här ett år, så vi får se vad som händer då, o hur många inlägg ja har skrivit under ett år.

Skönhetstips

Tänkte börja med en ny kategori där ja ger lite tips,skönhetstips dåra..
Tänkte börja med två stycken, kanske blir fler idag, elr nått, vi får se :p

När du tvättar håret så använder man såklart shampo. Och ju mera de löddrar, desto renare är håret. Man ska minst tvätta håret varannan dag. Om man tvättar det för ofta så blir de fettigt för hårbottnen börjar producera mera talg.



Man ska aldrig applicera balsam i hårbotten för att de gör bara så att håret ser livlöst, fettigt och tungt ut. Man ska bara applicera i längderna och topparna. Man kan låta det värka i några minuter, det ger oftast bättre resultat.

(y)

nu funkar statestik räknaren som vanligt igen.
träffade ju pappa, så vi drog o åt pizza, provade hawaii o den e skit god, kebab e också gott! heehe, sen när ja kom hem så satte ja mej framför TV'n o kollade på Made medans ja fixade naglarna, inget mera speciellt har hänt för mej idag.

Imorgon blir de ju att vakna upp tidigt och åka till orminge med några som jobbar i min prao. Det kommer bli väldigt kul. Kommer såklart ta med mej datorn så de kommer bli uppdatering under dagen. Juste, sen har jag också utvecklingssamtal och sen kanske ja ska träffa min gamla bästis (som ja hade från typ 4-7 år gamla. Jaa, vi gjorde verkligen allt tillsammans, men sen så flytta hon till åre,, men nu ska hon ner för några dagar) så de kommer bli riktigt roligt att träffa henne igen !



jahap, nu går de inte att ladda upp bilder, typiskt -.-

Pizzaabagare

Godmorgon, nu e man själv vaken.
Ska träffa pappa idag, vi ska typ äta något o gå runt i stan o så,, Nadja ska inte hänga med den här gången, men vi får se om de blir nöstaa gång elr nått..

Min statestik grej har också stannat på den 7:de, skit irriterande.. aja, sånt får man leva med...




naaw,  saknade faktiiskt ♥

Hopp

Vi såg hopp istället för big momma. Typ alla platser va upptagna,, så aa :p
Den va gullig, haha,, kaninen va ju skit sööt !!

Sen hängde vi runt i TC o sååå.... o vi hitta inte på något o göra så vi drog hem istället.



imorgon ska typ Nadja hänga me mej te pappa o så ska vi leka me Izabell o Miloo, hihi, naaw, dom e såå söta :p
aja, ha en bra lördags kväll !


Big moma

hehe, hej och godmorgon på er.
Sitter här typ halv fixad,, ska träffa Nadja o kolla på bio, de blir big moma,, jag vet inte om den heter så, men aja. FIxade min navelpiercing, ni vet den nya ja köpte? jag tror att den innehöll nickel för det börjadde göra ont o de svullna, så tog ut den o lät den vara utan något hela igår o hela natten, nu har jag satt den ja fick från börjarn in igen,, o de gör inte ont längre.., :p

I torsdags så sa dom typ att de skulle bli runt 15-20 plus grader? Undra om de stämmer..


naaw, va gammal. Den e från 10 i början av vintern :)


Man vill bara sova dagarna långa

Böt lakan igår, omg, fett skönt, lång o läste kalleankor i typ två timmar dära, såhär skön den vaa.
Ja ser faktiskt framemot för att sova, i min schöönaa säng.. Fast de får ju bli efter Bigbrother, ikväll ska man lägga sej tidigt :)




slarvigt bäddat, hihi. Och för er som undrar, jaa, jag sover med tre kuddar o två täcken XD

Bilddynamit







hehe, coolt va??  gillar att leka me olika färger på läpparna :)



I need castle walls

har inte orkat blogga, men har endå bomba med bilder.
idag fick ja gå runt o samla in allas kontakt uppgifter som jobbade på vårt våningsplan. Ajuste, på måndag ska ja på H&M reklaminspelning, ska vara backstage. Ja ska stå färdig o redo till att åka redan 06.45 :o haha, sen ska vi åka till orminge till någon lokal däraa, kommer haa me datorn för dom sa att de e bra att ha med sej för att de kan bli mycket väntande..

Efter praon så drog ja och träffade Nadja, o vi träfffa Onur o sen drog han o vi chilla hos Nadja ett tag. Nu har ja ätit mat, så ska dricka zingo o äta kakoor, kärlek till dom assåå.


den oroliga minen, NEJ IDA, GÅ INTE!

Diss


Bloggare som komenterar sina egna bloggar. Jaa, ni hör ju själv hur patetiskt de låter. Leker att sin blogg är mycket läst o komenterad o så sitter man o hittar på komenterar sin egen blogg med frågor, beröm, o sånt med olika namn o tider varenda gång. Det är nästa så man skrattar!

"Vänner" som överger en för att man har gjort misstag. Liksom, alla gör ju misstag. En människa ska göra misstag, annars är man inte mänsklig. Och sen överger man en för det också. Om man har gjort ett misstag och sedan drar kompisen vidare känns livet verkligen botten. Man ska alltid ge en andra chans!

Folk som skriver/stavar fel med mening. Jag stör mej väldigt mycket på det. Liksom, skriv på riktig svenska, människor, om ni kan det. Det är jätte töntigt att skriva fel med mening bara för att leka att man inte kan -.-


allt kretsar kring oss

Praodag nr.3.
Gick väl sådär. Gjorde klart den där andra reklamvideon,, hehe, ja lovar att all stavning o sånt e fel, HAAHHA, gissade också några ord som ja aldrig hade hört talas om.. Sen efter det gjorde jag ingenting, spelade shack o kollade facebook o mail typ hela tiideen, sen sista tiden så kollade jag på när min handledare valde en massa bilder te spelet, liksom hur omgivningen ungefär ska se ut.




så ser de ut däraa,, min data ocksåå...

Efter prao så träffade jag Nadja o vi drog till donken och ja åt en härlig McFeast meny, MUUMMSS!! sen gick vi te kulturhusets biblotek ^^ liksom Nadja satt i andra sidan bibloteket o ja satt i andra, så vi snacka i lur, AHAHAH, sen sa ja att ja ser henne o vi båda dog.
Sen satt vi i dom hära bubblorna (stolarna elr vad de e, som hänger ner från taket) o chillade där, så typ kom de små killar som sparkade på Nadjas stol o sen rusa men kom tillbaka efter ett tag, sen kom de några andra killaar,, hah..
Sen efter ett tag drog vi ut o träffade Avz o va me henne innan vi tre drog till Waynes o där så kom dom andra tjejorna så fikade vi liitee. Sen åkte vi till jordbro o omg.. iafall vi köpte nötter o klubbor där :p

lunch

sitter i praon. gjorde den andra reklamfilmen :p sen har ja väl bara suttit o haft tråkigt.. fick igång spotify hära nyss, så lyssnar på de..
alla hat lunch nu, så dom drog. ska äta sen efter, träffa Nadja o dra t någon resturang,, just nu så äter ja frukt XD slutar om 1 o en halvtimme :p
bloggar mera hemma
2010 vinter

Baby you can do no wrong..

Tjenare,, idag fick ja göra liiite uppgifter i min prao, fast typ allt va på engelska, man måste typ kunna fett bra engelska för att jobba där.. Satt typ hela dagen framför data elr nintendo DS (hahah) så va typ helt domnad i äässett.
Efter praon så drog ja o träffade Nadja, vi gjorde ingenting speciellt. Typ en DJ från amerika frågade om vi visste några roliga ställen som man kunde göra något i, så vi snacka me honom ett tag o så. HAhahah, vi fick chock när han typ trodde att vi va över 18 ^^
Vi köpte godiss o åt i donken o såå :p

Sen när vi gick i TC så kommer någon helt random o kramar mej, ja bara wtf, fast när han backade så såg ja att de va Jocke o Onur...  haha


2008


2 bilder


MMMmmm, donkeeen, från lördag/söndag

hahahah, när ja sov hos Nadja. Min syster Hanna va också där, men hon hängde inte me oss utan med Nadjas lillasyster Minna, ^^ hehhehehee, tjejfrukost.. elr tjejmiddag som Nadja sa.
Och jag hade dushat precis innan den här bilden tog så mitt hår e trash

Prao

Idag var de första dagen då vi hade prao. Det var väldigt trevligt. Jag praoar i Acne Productions. Dom gör typ film, reklamfilmer o spel däraa.
Så ja fick typ en egen data, Mac :p helt amatör på den,,, sen så satt jag och letade efter sockmonsters till ett nytt iphone/ipad/android spel som kommer typ släppas nästa vinter ^^ så fick veta vad spelet handlade om, se när dom gjorde skisser o gjorde vissa scener på datan, de blir fett coolt när man kan de där me photoshop. Sen så visade han också reklamfilmer om tele2, ni vet de där fåret, som inte har kommit ut i TV än, o så fick ja veta att fåret finns påritkigt, de e en robot, de e runt 5 människor som styr den. På en reklamfilm som kanske släpps snart kan man se en tabbe om man e noggran.... ;)
Sen blev jag också bjuden på sushi för ja hade bara 25 kr te mat, men aja :)

Kanske nästa vecka ska ja få följa med och se hur man spelar in en reklamfilm, i donken.. ;)



Sen finns de typ 2 uppföljare till den här reklamen som inte har kommit ut på TV, än

Haningebarn

Torsdag:


på lunchrasten så gick vi till vivo o köpte kladdkaka, utom Avz som hade fasta då, o åt de :p

Fredag:






Lördag:












nej, inte alls mycket bilder..
åt också min första macaron i fredags, de e fett goottt ! rekomenderar

Minishopping

Köpte lite småsaker igår, så tänkte att ja kunde visa upp dom. Typ den här veckan ska ja också få en massa kläder. Pappa sa att ja får välja lite vad ja vill, liksom peka o få de ;) hiih, men ja är i behov av nya kläder, har en massa gamla som jag verkligen har tröttnat på..







det är dom två örhängerna som inte är med på bilden


Paroo

Nu e ja hemma, fett synd att de regnar ute... :( de känns som om de vore höst elr något,, deppiigt värree.
Iafall, nu blire massooor me biildeer, hehhe, picturetime

Imorgon ska ja praoa i Acne Productions, dom som gör tele 2 reklamerna med de där svarta fåret. Det står att hag ska arbeta med assistans inom digital och filmproduktion,, o börjar 9.30 varje dag o slutar 15.00, chilliga tider :D


Nämen

Vaknade upp hos Nadja, undra hur man kom hit då...??
Igår så vaknade vi hos mej, åt frukost o fixa vi oss och sen åkte vi in till stan där ja köpte lite småsaker,, sen åkte vi hem till mej igen o  hämta saker och sen åkte vi vidare till Nadja.
Sen gjorde vi haninge oskäert under natten o aa, de va kul !
Bloggar mer ordentligt senare o då får ni också bilder från fredags framåt :p


någon random bild från förra gången ja sov hos henne

It's a reemiix

Tjenaa !!
Hade skola idag, sista för tre veckor, ska ju på prao dom två senaste veckorna o sen har vi påsklov :D  Efter skolan drog ja hem och lämnade min väska och sen åkte ja till Waynes Coffee o va där lite me tjejerna innan jag drog till friddan och träffade Nadja. Där åkte vi till Kista och träffade Dimer och drog hem till honom och kollade på step up 3, kärlek till filmen.
Kvart i 5 drog vi in till stan igen och sen gick vi till frisör där ja klippte o gjorde slingor,, sen kom vi hem till mej o här har vi dansat, tränat o gjort film, HAHAHA, ni kanske får se den, den äger ! håller på o ladda upp den i Fb,, vi lyssnar på gamla remixar som vi gjorde för ett tag sen :D




nadja ska sova här nu ocks¨, kuuuul

RSS 2.0