I like it low

Tjena !
blogga inte igår, nej men hade en massa annnat o göra. Va med tjejorna hos Jossan o baka kladdkaka o spelade wii hela kvällen, hihi :)

Idag så kom ja fförsent till skolan för ja va tvungen o gå typ halva vägen för inga bussar gick -.- ajja, efter skolan drog ja, Jossan, Mirre och Vera till cafe blåbär o där åt ja min första semla :D o sen satt vi o snacka om allt o inget i två timmar, hur myysiiigt som hellst!
Nu när ja har skrivit klart inlägget ska ja dra till TC o träffa Nadja, henne har man inte träffat på ett tag (typ onsdag sen sist) heh, o tillbringa fredagen med henne.



hihi, mina ögon



Körde också med lösögonfransar idag, elr har de fortfarande på mej och kommer ha de hela kvällen med endå XD fick en komentar att ja va fint sminkad o att ja hade festsminkning i skolan, haha XD




pallar inte redigera bort småsaker.. hihi, ni kanske fattar?
ajja, hatar att skriva ett inlägg snabbt för att man har brottom, men om man har en blogg måste man väl... hhihi, Nadja kommer lacka på mej för borde vara där nu..

Kommentarer

Image and video hosting by TinyPic

Om du vill ha mer besökare, så tycker jag att du ska skriva in din blogg i hemsidan och sedan är det bara att skriva det på din blogg. För att komma till hemsidan så ska du skriva in i den här där du skriver in alla hemsidor du besökaer: www.bloggriket.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (visas bara för mig)


Din hemsida eller bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0