Burning flame

Tjenatjena, idag var den långa och tråkiga dagen i skolan, men den gick väl snabbt. Hade NOprov, gick väl inte sådär jätte bra, sen hade vi också Johnny Depp redovisning, hehe, och imorgon ska vi ha matteprov, allt innan praoveckorna (som vi har nästa vecka o veckan efter de, sen har vi påsklov :D)  vi har läsdag också imn, undra om vi fortfarande slutar 4..??

Efter skolan drog ja iallafall hem och lämnade saker och hann äta en macka innan Nadja smsa o frågade om vi kunde träffas i friddan, så drog dit o sen åkte vi till TC där vi träffade Onur, Jocke, Tobbe, Ida o en massa annat folk. Så vi hängde runt i kulturhuset och kollade på konstgallerian som dom hadde där?? hahah, vi sat o glodde på en TV där en kvinna sov, värsta skräckfilms scen..

Hiihi, borde plugga lite, kan ingenting om matten, sannolikheter -.- som pluss på de har ja också tappat bort min mattebok,, good


två osminkade ungar, tagen någon gång i november :p

mumsfilibabba

Hade konfirmation grejjs idag, fast de va ingen vanlig lektion. de började med att vi fick typ korv med bröd och sedan så gick vi runt i olika rum o fick "veta vilket slags folk vi va o vilka framgångar o jobb vi kommer få" hahah, på första fick jag byggistruktör, elr såndär som leder ett bygge på ett hus o på de andra fick jag tunnelbane chafför ^^ fast de där liskom va fram gissat o så, de e svårt o förklara :p

Sen efteråt så gick jag ner till ica o köpte mjölk o en marabochoklad kaka, ni vet, den här med cookied and cream, den e skit god ! (y)





HIHI

Det här e Avz favorit låt :)


Wanna make the world dance


Awesomness

Nothing special happened today, vi hade bara vikarier i två lektioner o de va chill..
Ska nog kolla en massa film ikväll, sen ja kom hem har ja bara sysselsatt mej med att kolla på Tv o äta upp alla kakor som min syrra köpte, hehe


gamaaal bild

Jersey Shore

Wohoo, jersey shore 3 har börjat på TV, sitter och kollar på de nu. Har följt varenda avsnitt, ända sen början. Det e faktiskt väldigt bra att se på, hur galna dom i amerika e ;)
Hihi, finns säsongerna i boxar?? isåfall vill ja ha dom XD





Det har kommit in en ny tjej dit, snookis vän Deena, för att Angelina typ hoppade av?? men de va endå bra, hon bråkade bara :p

Nacka Forum

Va i nacka forum me pappa idag. Vi åt mat i kindabufé och sedan så kollade vi när de va modevisning dära, de va vuxna o 3-6 åringar som var modeller. :) gullligt.
Om typ två veckor ska han ge mej pengar elr nått så ja kan köpa en massa nya klääder :D najs, verkligen, behöver mycket nytt, till sommaren och så :)


Because the night

hihi, fett sköönt med sommartiid, nu går dagarna snabbare och sommaren närmar sej :D
De va också earth hour igår, vi släckte typ alla lampor men satt vi TV o data, hehe..
Idag ska ja nog åka te pappsen o träffa han, har inte träffa han på över en månad, va snabbt tiden går,, haha, kommer nog inte blir så mycket bloggning för de händer inget speciellt.





de e liter bilder från earth hour, före o efter.


YES

ska gå på frisör nästa vecka, ja ska klippa mitt hår, färga de och kanske färga ögonbryn o fransar. Fräsh inför våren :D
vi ska snacka om hårfärgen dära men ni får ju ofc se bild sen hur de blev efter :p

fint väder idag

Vaknade för ett tag sen, fast ja e fortfarande trött..
Jag vet inte vad ja ska hitta på idag, inget speciellt nog, kanske träffa någon senare, vi får se, men som det ser ut nu ska jag bara chilla, :p

bloggar nog mera senare, ses

I am number four

Filmen var asbraaa !!!!! rekomenderar den verkligen till alla !
 
Det handlade om en kille som kom från en annanplanet, fast han såg ut som en vanlig männsika. Det fanns flera sådana ungdomar, typ 9 st, som hade kommit till jorden, och alla hade en varsinn beskyddare. 3 av dom här ungdomarna dör för det finns några andra människor som inte heller är vanliga som föföljer dom och dödar dom, när dom hade dödat alla så skulle dom ta över världen.
Den här killen måste flytta och byta identitet jätte många gånger, men för mesta dels i filmen så heter han Jhon. Så blir han kär och får en bästa vän som han kan lita på, så han berättar för honom vad han är. Sen är den en massa action på filmen.

Den låter väldigt barnslig, men de e såå sjuukt bra, de va typ premiären vi gick på :)
Han som spelar huvudrollen e också skit heet, o hans bästa kompis e söt :p








typ sant

Klubbor blir cigaretter. De oskyldiga blir till slampor. Läxor hamnar i papperskorgen. Kvarsittning blir avstängning. Läsk blir vodka. Cyklar blir moppar. Kramar blir sex. Kommer du ihåg när att vara hög betydde att man hade mycket fart på gungan. Att skydda sig betydde att ha hjälm på sig. När det värsta killar kunde göra va att ge en killbaciller. Dina värsta fiender var dina syskon. Krig var bara en lek. Den enda drogen du visste om var värktabletter. Den värsta känslan var när man skrapade knäna.

 

 

Och hejdå betydde bara vi ses imorn..


I just wanna make you swett?

Hade prov idag i SO, det gick väl inte sådär jäättee bra, enligt mej...
Ska gå o kolla på bio me tjejorna typ, sen vet ja inte vad som händer, säkert hemåt elr nått.. film :p vi ska typ se number four.  Vi ska ses i bion 20 över tre, alltså om 20 min, så måste fixa mej, ses !


Tack !

Jag tackar fina Miranda som har ställt upp o gjort en header till mej, hih, nu fattas bara bakrunden ^^

BTW, här kommeer ni in i Mirres blogg, fast hon har lösenordskydd ;)

fever

hahahaha, justin bieber har gjort en ny låt som heter Dr.Bieber, den e inte som hans andra låtar,, den e liite meera rap :p o så har rösten helt ändrats..
aja, ville bara säga de..


Wii bildbomb










Avz och Miranda älskade min mobil så dom bombade den me egoopiics..


ser ut som ett monster..




tvingadtillattle.se ;)


nu kommer det en massa gruppbilder hehehe:

okej, alla skulle le konstigt..









alla skulle sitta såå..



                         Justin Bieber - Born To Be Somebody

Mess around

Tjenaretjenare.

Första gången på länge jag kommer i tid på en onsdag?? hih, trodde att jag skulle bli försenad igen, surprise!
aja, idag så hade den här Ebba börjat vår klass, och aa, hon var väl trevlig?? Sen hade vi också engelska prov, och det gick hyffsat bra.
Efter skolan så åkte jag, Jossan, Avz och Mirre hem till mej och spelade wii och tog en MASSA bilder.. hehe, ska nog setta ut några hääraa, och sen funderar jag på att göra en ny header.






värstabombare.se

Såhär kan de bli om man har tråkigt.
Vi började igår och klarade de idag.. helt nyss..


vårt mål var att få över 1000 komentarer, och det fick vi :D



The fucking sims

Nu ska jag skriva om min the sims familj som jag skrev tidigare. Hehehhehehehe


Familjen består av 8 medlemmar. Det finns 2 par tvillingar dära..
Mamma: Zumba
Pappa: Niram
Tonårskille: Benji
Tvilling tonårstjej nr.1: Natasha
Tvilling tonårstjej nr.2: Nitisha
Bebiskille: Jemeny
Tvilling bebistjej nr.1: Shirin
Tvilling bebistjej nr.2: Dommie



I entreplan så hittar vi:
Kök
Matsal och vardagsrum (ihopsatta)
Toalett och hall


I den här våningen så hittar vi:
Zumbas och Nirams gemensamma rum.
Shirins och Dommies gemensamma rum.
Natashas rum.
Jemenys rum.
och sist men inte minst, deras toalett.


Benjis rum


Nitishas rum, hon bor längst upp.


Här är de Jemenys födelsedagsfest på gång



snacka om liv jag har ;)


pannkakor

de går itne o ladda upp bilder, så ja bloggar senare, när ja har lagat maten o ätit den,,, om man e barnvakt så e man, ses !

hehe, slaarv

Asså ja måste verkligen noppa mina ögonbryn, har låtit dom växta ut för att ja hade tröttna på dom förra, haha, men aja, har typ inte noppa dom på 3-4 veckor så de är snart dax o göra de.. kanske ikväll.. hihi, mina i-landsproblem ;)

Jag funderar också på att färga mitt hår blont igen, eller inte direkt blont, ljusbrunt eller askblont, kanske me mörka slingor, hehe, så ska nog inte färga den mörkare, utan liite mera ljuuusaarree.. 





remiix

har satt upp mitt hår i en bulle, har inte haft de på 1000 år typ, senast förra året??

aja, har bomba med bilder, ska göra ett vääldiigt onödigt inlägg om min the sims familj, intressant ! och aa, idag hade jag ingen svenska på morgonen så hade sovmorgon, började halv 11.. men kom endå typ en kvart försent, -.- i No'n så labbade vi med alkoholer, man fick typ ont i huvudet av alla gaser som va där.
Imorgon ska det börja en ny tjej i våran klass, hon heter Ebba, vi fick faktiskt reda på de liksom igår, alla blev typ chokade.. men det började en ny elev i varenda klass,, för att skolan behöver mera pengar,, fattig skola ja går i ^^

nu när ja kom hem så gjorde ja inbakadfläta på Disa och Vilda, :p hehe, Vildas blev cp för hon har fortfarande för lite hår, men Disas blev skit bra (y)


flätan :)))


Vilda :))



hehe, gick typ vid halv nie tiden och lämnade syrran i skolan,, liite diiskreet klädsel asså !


I was born to be somebody

Såja, nu e den nya headern upplagd, de e inte helt klart, men får inte upp bakrunden, jobbar på den senare, nu ska jag spela sims,  haha, har typ inte spelat sen nyår?? aja, min familj e helt kaos där..

I let myself go

Tjjeena, gick inte te kyrkan, elr kom försent, så dom släppte inte in.. så köpte en brownie o gick hem och kollade på TV :p
helt fantastiskt väder ute, heh, solen va varm, vår mätare visade 30 +grader ahhaha XD o sen inte ett moln i himmlen :p

Har också jobbat på en ny header, den är rätt tråkig,, men aja..

In wonderland

Har fått reda på att sånna som ja inte vill ska läsa min blogg läser den.. fett syynd, då kan ja inte skriva om allt och sånt längre. skit tråkigt.

aja, har vaknat o käka frulle, heh, ska nog städa o sånt sen.. måste te kyrkan idag också -.- sitta där i tre timmar, men jag vet inte var den ligger, så behöver nog kanske inte gå, om ja inte hittar den (a)
sen efter ska ja kanske träffa Nadja och Karolina, hihi :)




tog dom igår när jag hade tråkigt, heheheh

I know you love me

Har kollat gossipgirl, hela första säsongen e slut nu, får ta o låna andra (a)  älskar den serien, typ den bästa som finns, bättre än bigbrother och greys anatomy, kan man ens lägga till bigbrother som serie?? aja..

ska stänga av data nu, tvätta bort smink o byta om, sen kanske  läsa frida och lyssna på musik. Har också hittat min drömjacka i Zara, men det kostade för mycket, därför köpte jag inte den idag, men jag ska ha den, hihi

Shopping










orkar inte setta jackan fint på bild.. haha, värsta trash.

shorts - 79,50 kr
jacka - 499 kr
hårnålar - 18,50 kr
skor - 199 kr
solglasögon - 79,50 kr

I am a mooviie

sååja, haha, har suttit o läst en blogg om bigbrother, har blivit värsta nörden i den.. vill att Nicky, Roza, Gurkan eller Vanessa vinner den XD

Va med mamma i stan typ hela dagen idag. De blev saker handlat, både till mej och henne :p
Fick skor, jacka, solglasögon, hårspännen och shorts. sen åt vi i underbara donken också, loovee iit ! Nadja kunde inte sova här, hon kunde knappt träffats, vi sågs sen bara en halvtimme när ja hade kommit hem, ska kanske träffa henne imorgon.

Jag tror att jag ska kolla gossipgirl hela kvällen ikväll, finns preciiis inget o göra, haha, alla e tråkiga ;)



Bläbläblä

tjena mittbena,

ska te  stan med mamma, hon ska köpa jacka o skor till mej, vi får se om de blir något annat smått och gott :) sen ska ja kanske träffa Nadja och hon ska kanske sova hos mej, fast vi får se hur de blir, för hon har visst något att berätta för mej.
aja, ska börja fixa mej och sådant nu, så jag bloggar nog senare.

(får inte upp någon bild häraa..... -.-)

Woppsi

tjena, har inte blogga, hehe ;)
min blogg har endå blivit bombad med läsare. men aja, idag var de skola, vi hade ingen jumppa,  en kvarts matte o så chill so. sen efter skolan drog jag, Mirre, Jossan, Avz, Susanna, Vera och Nadja och åt i Kina Muren och åt, haha, tjuvade en massa mat till Nadja XD sen drog ja te skolan te typ skoldoktor o sen så träffade jag Nadja igen och vi åkte till Masmo (stationen innan Fittja) o träffade Tolga och hans kompis,, jag tyckte att vi hade skit tråkigt.. HAHAH, sen åkte vi hem.. hahh, inget speciellt har hänt...

nu sitter jag och koollar på bigbrother, haha, älskar de programmeeeettt


skit söt Avz e !! :)


på tåget hasde vi solrosfrön krig ^^ busigt

Bloggar jag läser

Tänkte skriva ut vilka bloggar jag läser, det är inte så många, menmen

http://situationz.blogg.se

http://fokis.se

http://nattstad.se/josefinefoxman

http://werun.nyheter24.se/desireenilsson


nu ska ja gå till pizzerian och äta pizza :D ses !

Tillbaka

har vilat mej lite från bloggen, haha, blev typ streessad elr något sånt.
aja, inget speciellt har hänt,
igår fick jag lite saker av mamma, en gardin, ljus o en sån där tallrik elr va de heter som man kan ha under ljuset..






Bloggtorka

Har bloggtorka för tillfället. Har vekligen ingenting att skriva om. aja, återkommer senare med något väll...

WOHA

Idag gick statestiken upp :o aja, va med Nadja och Sami idag..
ja o nadja träffades i handen och snackade om saker o ting, sen så åkte vi till jordbro och träffade Sami, Emil? Robin och Andreas, så hängde vi där och efter ett tag drog vi till Sami.

Imorgon är de skola,, tråkigtt...

Månen

Har ni tänkt på att hur cool månen e?? svävar där uppe helt ensam o liten. O de e skit coolt att vi kan åka till den. och nu liksom har vi gjort rymdraketer som åker te mars? de e ju typ ingen som e där inne, bara en robot..
Men har ni inte också typ att någon gång måste rymden ta slut? att den inte kan vara hur stor som helst. hur djup elr lång. Och vad finns bakom den isåfall?
Min klass såg en i film i sjuan? från youtube om hur liten vårt solsystem egentligen är. De måste ju också finnas liv i någon annan planet för rymden e asstor?? Annars e de ju helt konsitgt.. Har försökt hitta den filmen och hittade en liknande. Jag tycker att sånt här är coolt.






Fan vad ont man ska ha

Tjänare, vaknade för en halvtimme sen :s skit tidigt.. aja, igår va skit rolig ! fast har inga bilder :p

De blev inge krök, men de va endå asnajs. Jag träffade Nadja i handen så köpte ja monster till oss, blev sjukt flummig, Nadja säger att ja inte klarar av en.. ramlade faktiskt och slog i armbågen riktigt hårt på marken, ja tror att ja har värsta blåmärket där, de kändes som om den gick sönder typ... och sen åkte vi till Jordbro och träffade Sami och Muhamed. Efter ett tag joinade också Kostas och Jimmy med sen efter ett tag drog dom och Muhamed till stan.
Så satt vi typ o gashade på och jag tjatade hela tiden om att ja va toanödig, hahahha, sen började vi gå mot pendelstationen o frågade folk om dom hade cigg o en bärbar toa :p stackars människor som blev utsatta.  Tillslut när ja hade fått gå på toa så åkte vi till hötorget och där gick vi till matrix (internet cafe) o typ träffade dom andra killarna ddära, o så satt vi o facebooka o typ hackade datan för vi visste inte hur man spelade spelet...
Sen när klockan närmade sej 11 så åkte vi till sterkisplan och dom lämnade hem mej :)

Hihi, kul, idag vet jag fortfarande inte vad jag ska göra, något blire iafall, ska kanske sova hos Nadja, de kommer bli kul, men de är inte bestämt än..


Utgång

ska fixa klart mej snabbt och sen ska ja dra till Handen, där ska ja träffa Nadja o fler, då blire kul :D fast ska inte sova hos Nadja,, det får bli imorgon istället :)

Find your love

Tjenare, Jossan drog nyss så nu kan ja blogga :p
Idag vare skola, vi hade jumppa o verkligen hade fysträning, va helt stel om benen så kunde knappt gå upp för trappor i skolan.. kommer ha värsta träningsvärken imn.
Men iafall. Men Jossan så åt vi som sagt, o sen så spelade vi wii, försökte spela gitarr hero, ja platta hennes hår osv, älskar hennes hår asså !




vi rökte VP med appelsinsmak igår, hade aldrig prova, men de va helt okej..


Josefin

josefin skulle gäst blogga men hon nojjar -.-
aja, e me jossan nudå, vi har ätit skones o druckit ett stort glas oboy, gott ! :) vid fyra ska ja åka te haden o sova hos Nadja, de kommer bli asnajs jao :D
bloggar sen.



NAAAADJJAAAA

Hej. Idag hade vi halvstudie dag. Den var onödig, vi hade bara en lektion (09.25-10.25) sen slutade vi -.- men iallafall, efter det så drog jag, Mirre, Jossan, Vera och Susanna till max i kungsträdgården, och åt, sen när jag gick till tunnelbanan där så fick ja alla memories från UNG-08.
Aja, sen drog jag till friddan där ja träffa Nadja och vi typ snackade och drog hem till mej. Där så fixade vi min säng och spelade supermario.. Nu e vi i dataaffär o bloggar o snart ska vi typ till Hökkan o köpa VP smak o sen dra till Brandbergen tror ja,, ses imn

Temadag

Idag hade vi temadag i skolan. Så vi hade de typ halva dagen, sen så var dagen helt vanlig :p Imorgn så har vi halv dag,, asså vi slutar typ efter första lektionen -.-
Efter skolan idag så träffa jag Nadja och vi åkte till Jordbro o träffade Sami. Så vi chillade hos honom och kollade på en film han o hans kompisar hade gjort, AHHAHAHA, 1 av 10 fick den av nadja o från mej 2 av 10 XD
Men så gick vi typ runt där, träffade hans kompis Omid o sånt..........

Har inte mycket att skriva :p



converse gänget, utom mobbade avz



älskar den här lilla horiga munken. De är ett sudd o ja verkligen älskar att hålla på med den.

Facebook krig

Ja o Nadja e båda inne i min fb...



Shakira

Asså ja verkligen älskar henne. Hon e snygg, sexig o gör sjukt bra musik. Sen dansar hon verkligen jätte bra också.
Älskar hennes låtar, dom äger. Liksom, Waka Waka, Loca, Hip's don't lie osv, skit många bra låtar jao. Men ja gillar ju en massa andra artister, men hon e en av dom bästa :D





Några andra artister som också är bra är:

Nicki Minaj


Eminem:


























Rihanna:


Katy Perry:


Lockar

Hejhej. Kom typ hem från konfan för ett tag sen. Här hemma fanns de hur mycket tårta som hellst. Har ätit 3 semlor idag, och en stor bit chokladmouse tårta, fyyy vad tjockt :p gjorde också lockar i mitt hår. Haha, alla tyckte att ja blev fin i de, men ja tyckte inte riktigt att de passade..... man ska ha längre hår till de :)

Har också gjort klart interjuvn man skulle göra från skolan, elr måste fortfarande skriva ner den i löspapper, men de går snabbt. Ikväll blir de de o sen blir de BIGBROTHER, mitt favvoserie. Typ ingen ja har frågat kollar på de.. strange.




hade dock inte de i skolan..

Whats u gonna do now?

Sitter hemma o har huvudvärk.. köpte semlor påvägen hem, de e ju endå semmeldagen :p Lillasyster fyller också år idag, men ses, bloggar kanske senare !


Reklamering

Nadja bby har skaffa blogg jao ! glöm inte o kolla den, hon delar med Vanessa o dom behöver fler beökare, hha :)

KLICKA HÄR FÖR KOMMA TE DERAS BLOGG

Kläder






köpte allt i rea dåra. Två av legginsen är i M, asså de fanns inga mindre just i dom mönstren.. sa te Nadja att hon kan få dom när hon blir fetare, HAHAH. skinny bitches.

Vita leggins med svarta mönster - 49,50 kr
Rosa leopard leggins - 49,50 kr
Leggins med hål - 49,50 kr
Ljusblå basic linna - 39,50 kr

:$

Okej. ja suger. Ja pallade verkligen inte gå till skolan idag, så skolkade.. :( ska försöka att inte göra de mera den här terminen,,

Iallafall, har aldrig varit i TC när de e morgon, då ere bara en massa vuxna där som går t sina jobb, de e kul o kolla på dom, haha, brukar ju typ alltid va där på kvällen. aja..
Träffade Nadja på morgonen o vi gick typ te solariet där Nadja sola o sen så gick vi te dataaffär.. efter ett tag så gick vi te Gina Tricot o ja köpte lite nya saker där med mitt presentkort ja fick av henne :D  Sen gick vi hem till mej o åt mackor o spelade wii spel, geekar, sen så åkte vi te hägerstensåsen o träffade Sami och så var vi med honom resten av dagen.. På kvällen träffa vi typ hans kompis Ibbe o så snacka vi skit om Sami, asså på finska, haha. Sen runt 6-7 så drog dom och ja och Nadja gick te pendeltåg och där träffa vi Vanessa..

Så har min dag sett ut :p


nadja dricker redbull som på alla reklamer? skit fult :p



AJUSTE, vi gick o provade kläder. HAHAHHAHA, Sami provade tjej kläder, haha, omg, o har e skit krallig så den passa inte, de va typ M elr L :p så tog han sönder den ^^ o sen drog vi te intersport där vi prova killkläder, i typ XL o XXL, skit kuul, men har inga bilder. Han har alla bilder i sin lur..

Do it like i do

Va med Nadja och Sami idag.
Det hela började med att ja och Nadja åkte till stan och jag köpa volympulver, behööveeeeeer ! sen åt vi i donken och drog till Liljeholmen där vi typ prövade kläder. Fick en presentkort av Nadja, en försenad födelsedagspresent :D ajja, sen kom Sami och vi hängde i Liljeholmen o snackade om en massa,, sen följde dom med mej hem o lämnade mej häraaa.
Heh, tog en massa bilder hihi






vi proova fuula byxdressar XD hahaha, o sen hittaaa ja mina drömshorts o drömmuniks :D


Outfit




En ganska ljus o vårig, hehe..

kofta - Gina Tricot
linne - H&M
leggins - Gina Tricot

Om en halvtimme typ så kommer Nadja hit för att hämta mej (jag har ju inge busskort som funkar på helger o efter sju -.-) aa, o sen så åker vi till stan och jag vet inte vem vi ska träffa. Antingen Sami elr någon anna, aja, de löser sej, ses !

Bmi

Blev sugen på att kolla min BMI, hiih, och woups, ja e visst underviktig.. Har 19 i BMI. När ja kolla min syrras så har hon 16,9 i BMI :o


Tillbax

Tjenare igen, heh, hade lite bloggpaus.
Inget speciellt har hänt. Igår var jag bara hemma o chilla hela  dagen. Idag ska ja träffa Nadja o Linda, najjs,  de kännns som om ja inte har träffat dom på evigheter :p
ajja, har bildbomb två från "festen", hihi.



min drogade blickk..



Nadjas "mens" hand













Såhär fula dom e XD









Cosmonova

Ska nu åka te pappa i nacka o där ska vi gå till dinosauriecosmonova med Isabell, Milo och Hanna, alla syskonen :D har onte sett ungarna i evigheter, ses !

Outfit



bildBOMB


















HHAHAHA, sen nu på morgnen kom Linda me bästa: det ser ut som i bigbrother häraa. hahha, liksom, hon mena sovrummet, dom o mitt, helt identiska, sjukt stökiga. Men ja städade typ nyss så de e som vanligt hära igen :p bara att den söta doften av jordgubb vpsmak e kvar hära. "Lindas äckliga parfym"







jag tror nog att de kommer komma as mycket bilder från igår o idag, haha, bomb

Hihih, tjockk

Men tjjeeenaaree. Blev inte så mycket bloggning igår, men hade fullt upp o de va najjss, så man ska inte vara osocial me sina vänner dååee.
Kan berätta allt :p

Efter förra inlägget typ så åkte vi te Nadjas pappas jobb och hon hämtade pengar och sen gick vi och åt i max (smart). Sen åkte vi tillbaka till mej och där fixade vi oss och sen så la vi all godis, popcorn, chips, nötter o allt i skålar. Efter ett tag kom Linda och Natali så vi började äta o typ lyssna på hög musik o allt. Sen kommer jag inte ihåg vad som hände. Fick typ mitt packet av dom o fick röda koss :D behöver inte köpa själv nuu.. Sen packade vi vattenpipan o gick längst upp i trapphuset o rökte vatten pipa o bombade med bilder. efter typ en timme gick vi ner o Natalie gick hem o vi tände vp igen o rökte.. hahah..
Sen på natten vare kuul, alla va "negativa" efter varandra, HAHAHAHAHA, skit roligt, liksom nadja ba: nu e ida negativ. Nu e linda negativ. osv :p  Vi typ halv 5 elr nått så rasar min säng, HAHAHA, o ja fick värsta flipp.

Sen nu på morgonen så gick vi te vinden o rökte vp, nadja fick flipp för ja tappar kolen o allt XD hahahahahhahahahahahahhahahah,



tjuuulluu

Nadja kom hit halv 11 :P tidigt, ja hade typ vaknat en kvart föree..
Sen typ fixa vi vp o har typ fixat oss i 3 timmar... haah XD aa, sen typ webba vii,,, o aa,, nu snart ska vi åka te Nadjas pappas jobb o Nadja ska hämta något dära..
Haha, nu får ni iafall bilder, tog dom typ precis XD






Bilder

Två bilder från igår o en från idag :p




Asser vassen

Hemma nuuee!

Åkte te kista och träffa Linda bebiis, sen  så typ åt ja i burgerking o sen åkte vi hem till mej för att hämta pengar för att köpa maat. Ja pallade inte köpa färglinser idag.. de får bli en annan dag också, clipsen också för den delen, imrogn kanske? om ja hinner..
Till saken iafall, Vi köpte en massa sakeeeeeer, gick runt i affären o ba "de här kanske vi behöver?", "vi behöver meraa, allt kommer ta sluut !" haha, så aa. Sen bärde vi hem allt o sånt.



hhaha såhär tjocka vi kmr blii +  6 st energidrickoor !!


:o

har snart blogga på den här bloggen i ett år. Första gången, har typ alltid blogg i ett halv år o sen bytit... hihi, intressant fakta :D


Månstenar

 
Månstenar
Januari - Granat
Februari - Ametist
Mars - Akvamarin
April - Diamant
Maj - Smaragd
Juni - Pärla
Juli - Rubin
Augusti - Peridot
September- Safir
Oktober - Opal
November - Topas
December - Turkos

Alla som e födda i januari har Granat som månsten :)

Granat: Januaris sten symboliserar den övernaturliga urkraften inom oss och ger oss lust, styrka och mod. Den kärleksfulla energin stödjer dig att leva ut din passion, sexualitet, vitaliteten och din vildhet. Den symboliserar även hängivelse och förmågan att stå fast vid sitt ord.


Vaknat

Vaknade nyss, kolla oxo topmodell 12 som gick i TV :p jaa, idag ska ja gå o köpa en massa godis o mat m syrran, haha, de kommer bli överdrivet mycket.. Sen efter det ska ja träffa Linda o vi ska typ köpa färglinser o clips.
har inget o skriva just nu, hahah, aja, bloggar mera ikväll. Igår gjode ja o Nadja oxo nya filmer, hahaha, alltid roligt att göra dom o sen kolla dom efter en vecka elr nått, AHHAHAH


RSS 2.0