10 – Någonting jag oroar mig för.

Fick ändra lite i listan, hade inte tagit bild på mig och min outfit idag.

Något jag oroar mig för att någon som står mig nära, t.ex släkt och vänner, dör.  Hahaha, deprimerad tanke, men den finns alltid där o gnager. För överallt och vart som helst man befinner sig så kan man dö.

Sen finns det också en barnslig tanke som ja oroar mig för. När ja e ensam hemma kan ja bli lite smårädd, för skräckfilmer och sånt. Liksom, ja vill ju inte att de ska hända mig som i paranormal activity, isindious eller någon annan skräckfilm, att de finns demonerr i huset som spökar och gör livet surt.
Sen fick ja höra värsta skräckhistorien när ja var i konfalägret, kan berätta:

Det har typ hänt på riktigt, det stod i tidiningen. Det hade hänt någonstans i Malmö. En tjej bodde ensam i sin hus och gick på jobbet som alla andra vanliga människor gör. Hon hade väldigt konstiga arbetstider, kunde komma hem väldigt tidigt på morgonen och börja jobba jätte sent på kvällen, så hon va lite virrig när hon kom hem. En dag när hon kom hem så låg det en halväten macka på köksbordet och hon tänkte att hon hade varit så trött på morgonen att hon hade glömt att slänga mackan i soporna. Och så gjorde hon det.
Sen några dagar efteråt så satt hon i sin säng i sitt sovrum och snackade med en kompis och rökte samtidigt och hon skulle böjja sig ner för att aska fimpen (askgrejjen låg på golvet)
men så såg hon en arm under sängen dra askkoppen dit under sängen.
Hon sa till sin kompis att hon skulle gå ut och ta ut tvätten från tvättmaskinen och gick lungt ner för trappan och ut och sedan låste hon dörren och ringde polisen istället. Hon behöll lugnet, medans hon va i huset så att det som tillhörde armen inte skulle bli misstänksam eller något. Sen efter ett tag kom polisen och hon fick reda på att det var en patient från ett mentalsjukhus som har rymt därifrån och bott i hennes hus i 3 veckor.

Fatta va scary :o Han kanske har stått och stirrat på henne när hon sover och allt :s


Kommentarer

Image and video hosting by TinyPic

Om du vill ha mer besökare, så tycker jag att du ska skriva in din blogg i hemsidan och sedan är det bara att skriva det på din blogg. För att komma till hemsidan så ska du skriva in i den här där du skriver in alla hemsidor du besökaer: www.bloggriket.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (visas bara för mig)


Din hemsida eller bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0