Hiss o diss


Ändraaahh

ändrade lite i header, la till två andra bilder o la till en rosett,  fortfarande nybörjare på dehära :P

Tänkte dra

Nu så ska jag vara social te min lillasyrra som har väntat att få prata me mej om något viktigt..  o så ska man ju vara social med resten av familjen dåra.
Hejdå ♥två gamla bilder från vinter..

Ändrade headern

Så, nu har jag äntligen fixat en ny header, by myself too ;)  Man pallar ju inte ha en nybörjar tema på sin blogg, men jag gjorde den själv, så den är inte så värsta proffesionel.. Men man lär sej med tiden :P

Hemma

Nu e jag hemma igen, eller kom hem vid ett, men va tvungen att fixa mej o så för att jag skulle möta Linda klockan halv 3 o sen skulle vi åka te grönan. Så vi va i grönan idag o åkte frittfall 3 gånger, första gången för linda i hela sitt liv dåra..  Jag har typ skit ont i benen för vi har gått runt o såå,.. När vi åkte insane så kom börja nåra killar prata me oss o så åkte vi me dom flera gånger. en av dom va typ ganska tung så vi snurrade runt flera gånger o allt, de va skit hemskt, men samtidigt kul !  hade ont i käkarna efteråt för att hade skriki så mkt..

Jag har iallafall lite bilder från hotellet, de såg ut som värsta djungeln innomhus. Hade faktiskt jätte trevligt!!de va logen dåra,, ;)  det fanns kräftor, fiskar o krabbor i det dära dammet..


poolen, det fanns ett gym där också, o ja gymmade, i en sån dära springgrejj, de va första gången i mitt liv :P


hotellet utanpå, inte så fint, men de va coolt dedära me fönsterna


hotell rummet som vi bodde i, de va faktiskt lyyyyyxxxx :D

hah, de blev visst en bildbomb, ajja, tänker sova nu, e bajstrött godnatt

nu drar jag

nu drar ja, så ses på måndag eller söndag :P

minnen ^^


ojjs vad videon va stor, men skiteri..
Grillla

Nu är jag tillbaka hemma. Vi va ute i karlbergs slott och grillade. Några killar hade med sej en radio hade skit hög musik så de blev liksom sån där sommar feeling, sen bjöd vi dom på mat o så...
Jag har inte så mycket mera att säga..


IM SO SORRY

jag har inte bloggat under  typ några dagar men de e ju sommarlov? jag kanske kommer uppdatera lite sämre eftersom de e sommar o då sitter man inte inne 24/7 som annars ;)
Just nu håller jag iallafall på att tvätta tvätt och sen så ska jag städa lite.

Imorgon ska vi åka någonstans och vara där under hela helgen så jag tror inte att de kommer bli någon uppdatering under helg. Jag vet inte ens vart vi ska eftersom de skulle vara någonslags överraskning och jag älskar ju överraskningar ;)  Man ska iallafall ha med sig sina badkläder :P

Efter det, nästa vecka, så åker jag till jämtland under två veckor, tar nog med mej datorn, USB och mobilen så de blir lite uppdatering iallafall, men inte så mkt, där uppe har man ju alltid någon att göra?
Antingen rider vi, sover bort dagarna, åker ner till byn, åker och badar, elr så slappar vi bara, eller så kanske vi fiskar, går ut me hundar, går runt dära?
Det är ju en lite by jag ska till, och dit jag ska bo, hos mina kusiner, dom bor i Ragunda där finns de bara en korsning och en massa övergiva hus ;)

Sen typ dagen efter att vi har kommit hem från jämtland så ska jag o min syster Hanna åka till Finland och stannar där i två veckor. Därifrån blire lite uppdatering eftersom jag kommer inte ha några bilder att blogga me och då tycker jag att de e helt onödigt att blogga, så det kommer bli lite bloggning.
Iallafall kommer jag ha de bra där och träffa vänner och så :P

NU vet ni vad jag kommer göra under min sommar, eller under nästa månad o såå.. Missar ju också Eclipse premiären :( Vill någon gå med mej sen när jag kommer hem? :)
Min lilla Issié :)


Badshorts

Jag badar med badshorts när jag badar.. Fast liksom bara ibland, eller, man vill ju också få bli lite brun i benen..
Köpte nya igår, rosa och fina såklart, rosa its so mee !! ;)
Mina andra gick sönder typ förra året, med ett stort hål i baken o allt.. hade typ användt dom i två år, så det va endå dags att köpa nya. Iallafall så tycker jag att warp är ett bra märke, de har bra kvalité, mina höll ju i två år innan dom gick sönder? så jag köpte nya..


Framifrån:Bakifrån:Bilderna är tagna med min mobils kamera o den är inte så bra..

Warp badbyxor - stadium 299 kr.


Tillbaka

Nu har jag kollat klart. Idag kommer jag inte göra något speciellt...
Väntar till midsommar för efter det så händer allt kul ju. Först på midsommar så ska vi gå o bada någonstans, hela dagen, typ dagen efter ska jag åka till jämtland o bo hoss mina kusiner o hänga i lantis livet i 2,5 vecka kanske?
o sen dagen efter att vi kommer hem så ska vi åka till finland o bo hos min moster i två veckor o bo i wb lantislivet där.

:D:D:D

Super sweet 16

Kollar på de nu, de e ju sån där som kommer vecka efter vecka, ajja, bloggar mera sen !

Somebody to love
Outfitkofta - bikbok
t-shirt - h&m
kjol - h&m
jeansleggins - gina tricot
skor - kebs

Det kungliga bröllopet

Igår gifte sej ju kronprinsessan Viktoria o Daniel Westling. Va faktiskt där och kollade hela dagen, hade ju inget annat för mej?
Ajja, de va mysigt o allt, hela världen har sett mej i TV i 2 sekunder också, det är där då dom står i balkongen och vinkar,, MIHI, har en randig hummel jacka på mej ;)

Hela city va ju avstängt. Det var ju fett coolt, inga bilar eller bussar ! Man kunde gå på dom gatorna där de gick som flest bilar dagligen o allt. Sen var det också gratis tunnelbana för dagen.

Svar på tal

                                       

19 Juni, 15:13 Anonym om O-M-G: dum, har aldrig sagt att du ska skaffa liv. Hör du röster?
IP: 213.89.20.112

19 Juni, 22:45 Anonym om O-M-G: vad vill du? att folk ska tycka synd om dej? HAHAHAH! o-m-g är du inte mogen nog att ta det i verkligheten i stället.. måste skriva de i din blogg. så NÅN? host ingen ska trösta de
IP: 213.89.20.112Okej Linda, jag vet att de är du som skriver. Du som säger i din blogg att du inte skulle må bra av att skriva skit te någon annan, o vad gör du här?
Haha, så fegt också att skriva anonymt Linda. Det haru själv sagt o du är lika feg som alla andra?
Det är ju du som inte vill träffa mej o ta de i verligheten, o jag får skriva vad ja vill i min blogg behöver ju inte liksom din tillåtelse till att göra de? Jag behöver ingen tröst, du behöver ju de och har aldrig sagt att någon behöver tycka synd om mej, hör DU röster?
Och du har visst sagt att ja ska skaffa liv, försök inte börtförklara de o få mej att känna mej som dum, de e du som ska känna det.

Det hela började med när Nadja började din skola, efter det har du föränradt dej helt. Du som säger att hon bara utnyttjar dej o säger att jag också gör det, så hänger du mer me henne än mej o du har känt mej längre?
O-M-G

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA, jag hatar folk som ljuger om mej o det här är så skrattretande också. T.ex LIN*A, hon tycker att allt jag skriver i min blogg, kategorier, rubriker, inlägg, hur jag redigerar min bilder och hur jag skriver,  är hennes på hittande. Har hon hittat på hela poängen med blogg.se? SVAR: NEJ!

Fördetförsta; jag skriver egna saker som jag själv kommer på i min blogg, varför ska jag leva på hennes?
Fördetandra; Kategorierna har jag kommit på själv eftersom jag tycker att dom passar in i min blogg?
Fördettredje; Jag hittar på mina rubriker själv?
Fördetfjärde; förut så kopierade jag lite av hennes inlägg, men inte längre? gud väx upp
Fördetfemte; Jag redigerar inte ens mina bilder?
Fördetsjätte; OMG, det här är de som e de barnsligaste, jag skriver ju hur fan jag vill?


haha, hon säger att hon kom på rubriken outfitta som jag skrev i mitt tidigare inlägg, herremingud, de har hon inte alls. Hon säger att hon har lagt upp den i sin blogg o allt och tror överlägset att allt kretsar kring henne o att jag lever på hennes blogg. Det gör jag verkligen inte. Så säger hon att jag inte har någon fantasi, jag har bättre än hon. Sen tar hon hjälp av sin kompis NAD*A som måste komma o hjälpa henne att vara kaxig mot mej o hjälpa henne att hitta på elaka saker att skriva till mej.

du säger åt mej att skaffa liv, skaffa liv själv. man märker ju hur barnslig du e egentligen. Och jag kom ju på det där med outfitta själv, o hon vill att jag ska ljuga o säga att ja tog de från hennes blogg? har aldrig ens sett de -.-
VÄX UPP MED DITT BETEENDE, hatar folk som är falska, som dej.

Hon säger också att jag sårar hennes känslor, men hon sårar ju aldrig mina känslor. (NOT)

HAHAHAHHAHA, VÄXUPP

jag undrar verkligen vad som har hänt med dej, du var verkligen inte så här förut :o


Outfittakofta - bikbok
t-shirt - gina tricot
kjol - h&m
leggins - bikbok
strumpor - h&m
skor - kebs

Börjar blogga igen

Tänkte börja blogga igen, jag palla inte ha bloggpaus längre -.-
Idag har jag inte gjort någonting, va hos pappa, jag träffa ju han bara några gånger i veckan.. Igår så va jag med Linda i grönan och va där typ hela dagen/kvällen. Ajja, skit kul !

tänkte setta in en dagens outfit i nästa inlägg, har inte gjort de på länge, men snart får ja en ny spegel som är helkropps typ o då kan jag setta in varje dag.


suddig "fjorre" bild i insane


flummbild i kärlekstunneln


en till insane bild


BLOGGPAUS

nu tar jag bloggpaus f.o.m nu. Det kommer max hålla sej i en vecka så nästa söndag börjar jag blogga igen om inte tidigare.
Titta gärna in då och då för att se om jag har uppdatera.
PUSS OCH KRAM ♥

Dålig uppdatering..

Jag vet att jag har uppdaterat sjukt dåligt dom här början av dagarna av sommarlove, men de e så attt jag inte har orkat, de e ju trotts allt dom första dagarna och då ska man ta det lugnt, det har jag gjort.
Jag tänkte börja blogga mer seriösare nu efter helgen och då blire också mera uppdatering, tänker inte sluta blogga, eftersom bloggen är ju en del av mitt liv.
Och om jag skulle sluta blogga så skulle de vara tråkigt att sitta framför datan, för mina saker som jag alltid kollar upp, vardagligen, går väldigt snabbt, och så kan man sitta och hitta på vad man ska skriva på nästa inlägg om man har en blogg :P

Jag vet att det där va onödigt prat och hela det här inlägget va onödigt, men kände mej tvungen att skriva det så ni också vet hur det ligger till osv.


en gammal bild på avz, sigrid och mej :P

:(

mitt soommarlov kommer suga så in i helvette


Statestiken sjunker :(

O-M-G !

varför har min statestik sjunkit sjukt mkt? för typ sen ja börja hade ja 25 besökare per dag o nu har jag bara 10 besökare per dag?                        i crying here                 nee, ja skojja men endå :/

Rolig grrejjjHejsan! Jag tänkte berätta lite om mig själv. Jag heter Ida, men mina vänner kallar mig Söta. Jag älskar att skära mej, men att leka prinsessa är också ett av mina stora intressen. Jag tycker absolut inte om att kolla på porr, för jag har hört att man kan bli fjortis om man gör det. Jag bor i en träkojja och där bor också min vän Linda. Vi har ofta trevligt tillsammans, fast han/hon kan vara lite porrig. Nu vet du lite om mig. Hoppas du har ett lika deprimerande liv som jag har.
Månad du är född i:
Januari - Söta
Februari - Porr
Mars - Data
April - fjortis
Maj - Lilla
Juni - Naken
Juli - Nörd
Augusti - äckel
September - Emo
Oktober - Mumien
November - Brat
December - Ful

Vilken färg du har på tröjan:
vit - äta grodor
svart - skära mej
grön - äta gräs
gul - porra mig
blå - spränga brevlådor
röd - köra på katter med cykeln
rosa - äta kossor
annan/övrigt - kasta hamburgare på tanter

Vilken färg du har på underkläderna:
vit - leka i sandlådan
svart - spela wow
grå - krossa tv apparater
blå - ha kuddkrig med min fiende
gul - spela fotboll med zlatan
röd - leka med kattungar i sängen
annan/övriga - leka prinsessa

Vad du har för frisyr:
Tuperat - äta hundar
utsläppt - kolla på porr
uppsatt - leka med min mamma
"fluffat" - cama med peddos
krulligt/lockigt - lyssna på musik
helt ofixat - sova

Vilken färg du har på tapeterna:
Orange - bli uppäten av gorillor
vit - dö
blå - bli sciztrofren
röd - bli trött
svart - bli ledsen
lila - bli en häst
annan/övrigt - bli fjortis

Hur många är ni i er familj:
1 - på ett hotellrum
2 - på en vind
3 - i djungeln
4 - i en soptunna
5 - i en lyxvilla
6 - i en träkoja
7 - hos trollen
8 eller mer - hos kossorna

Någon du älskar: mina vänner och min familj

Vilken färg du har på strumporna:
Svart - fisig
vit - porrig
blå - trött
gul - sexfixerad
grön - kannibalisk
orange - sur
röd - PMS:ig
annan/övrigt - tjock

Ditt favoritdjur:
Hund - deprimerande
Häst - tröttsamt
Kanin - porrigt
katt - roligt
annat/övrigt - fnissigt

SOMMMAAARLOOOV

YEAS, NU HAR JA ÄNTLIGEN SOMMAR LOV. HADE AVSLUTNING IDAG !

fett kul, tänk, ca 10 veckor utan skola, HO MY GOOD. de känns lite, men de ere inte ! jag kan inte fatta att ja har sommarlov nu o behöver inte gå te skolan varenda morgon, ta hem läxor, lägga mej en viss tid, vakna en viss tid, vara morgontrött, inte hinna med allt som man vill göra under en hel dag.
Nu ska ja fan ta o vila ut o allt :D

den här sommaren kommer ja att göra typ, eller just nu som ja har planerat helt själv:

 Gå te grönan 1000 gånger

Grilla me poolarna

Bada o en massa annat !

okej, ja vet att ja e lite flummig just nu..

Klockan tre ska ja o Linda mötas för att åka te grönan o hänga där, hon har ju inte sommarlov ens, stackarn.. hon slutar  på fre ;)


Bra låt


Bilder?

dags för en bildbomb? ;)bilderna från tekiska muset får ni imorgn..

en videode kommer flera, det vet ja :P

Briistttt

ydag har jag  varit i både skansen o tekniska muset. Vi har ju fått UNG08 pass från skolan så man kommer in gratis o så kmr man in gratis o så i en massa andra stället också :P
Ska ladda upp bilder från idag nu..ni får en dålig bild med att börja me, snart kkommer dom bra XD

grenland, fattar ni?

Igår bloggade ja inte, pallade inte blogga heller eftersom va hungrig som en varg o trött efter grönan...
Nu ska ja fixa håret och äta o sen ska ja åka te TC o möta Linda o sen dra te grönan igen... Mina dagar börjar likna varandra 24/7, haha, inget speciellt händer ju direkt?
Imorgon ska ja te skansen iallafall, o på onsdag så har vi avslutning ! :D


haha, bild tagen nyss, asså inte ens seriös..

Godnatt

Nu tänkte ja sova, e jävligt trött, så godnatt :)

Hiss elr diss?* Folk som inte tar åt sig eller bryr sig! -  Att man kan våga gå omkring översminkad eller inget smink alls, bara man känner att man trivs och är sig själv. Bara skita i vad folk tycker. Och om dom säger något så skiter man i det bara? Bara man själv är nöjd med sig själv så..! Älskar såna folk. Jag kanske tar åt mig ibland men jag ska bättra mig för oftast ska man inte alls lyssna på vad folk säger om det är folk man inte älskar eller står nära!

* Brunt hår och blåa ögon - Åh det är så jävla fint. Liksom mörkbrunt eller ljusbrunt hår med blåa ögon. Så jävla fint. Sen bruna ögon med platinablont hår. Me love. Det ska vara lite anorlunda. Det är ju inte ofta man är född med blåa ögon och brunt hår. Såklart finns det, känner många som är födda så men det är inte så jätte vanligt. Liksom, om jag hade blåa ögon skulle jag nog aldrig färgat blont =)

* Frukt - Så himmla gott ju! Jag älskar seriöst frukt. Det är ju skitgott och såå mycket bättre och nyttigare än godis. Jag kan ju leva ett liv utan godis och MED frukt men ibland blir man ju sugen på choklad.. Men ska fan ta en frukt varje gång jag blir sugen på choklad! Blir ju skit bra!

* Klubbfester - Liksom, alla tycker klubberiet, top notch och glamour är en fjortisfest. Det är typ tydligen en fest man går till för att verka lite mognare eftersom elverket är ju liteee 2007 men så är det ju inte. Det är inte ett dugg fjortis. Det är ju faktiskt mest blattar där. och det är ju sjukt kul. Vart ska annars ungdommar under 18 år festa liksom? Förutom hemmafester dårå men det är ju tråkigt att gå på varje helg! Tummen upp för klubbfester! :) Tycker alla som inte varit på någon klubbfest ska testa gå dit. Det är ju lätt värt 120-150 kr! ;$* Träna och äta grönt.. - Jag vill verkligen gå ner i vikt för jag trivs inte i min kropp.. behöver gå ner lite. Typ 5 kg eller nått. Men jag klarar inte av att BARA äta nyttigt och träna för jag hatar sånt. Jag har typ världens sämsta kondition. Det ända jag klarar är 20 sit-ups sen orkar jag inte mer.. Och jag kommer aldrig klara mig utan cola och donken?! Fan ska man göra..(?) -.-

* Falska människor/vänner - Vänner som snackar skit om vänner och sen ändå är med dom. Vänner som försöker förstöra mellan en nära vän och dens vän eller pojkvän för att hon/han är avundsjuk och till&med sitta och ljuga sig fram för att det ska förstöras. Usch. Orkar inte förklara en falsk person nu men alla vet ju vad falsk är och jag HATAR falska människor. fyfan!

* Snåla vänner - Vänner som ADLRIG lånar ut pengar. Inte ens 10 kr liksom? Och sen vänner som vill ha tillbaka typ 5-20 kr liksom? Jag själv bjuder mina närmsta vänner på mat och allting hela tiden. Det är bara om jag verkligen behöver pengar jag vill ha tillbaka pengarna. Men inte om det är typ 20 kr? äckligt snåla vissa är..

* Folk utan stil! - Jag säger inte att jag har världens bästa stil. Men jag kan ha det! Ibland kan jag liksom gå runt med mjukisdress eller kanske bara vanliga jeans typ men jag vet iaf vad stil är. Till skillnad från vissa andra ( menar ingen speciell nu ) som går runt med jeans och munkjacka HELA TIDEN. Och kanske har linne och jeans på fester liksom? Fyfan.. FULT! Okej en vanlig dag i stan eller skolan men liksom hela hela tiden.. Snacka om No style! ..
 
Hiss elr diss?
tänkte börja me en ny kategori, hiss elr diss? :D

Grönalund -10

Nu är ja hemma igen. Har tävtta bort smiket o sitter här i mjukisdress.. Va hela dan me Linda efterskolan i grönan o hade de trevligt. Bilderna kmr snart, tog många o pallar inte setta upp alla...
Träffade typ hjalle chrissa o fille dära, men sen skulle dom åka tilt o vi skulle åka extreme men sen vågade dom inte o typ drog hem? Vill ni höra hela historian? ;)
Imorgon ska  ja o Linda dit igen :P vi ska gå dit 24/7 tsms !

min goda glass !ajja, nu vet ja inte vad ja ska blogga om, ska kolla lite runt i internet :P

Grönan nästa!

nu halv två ska jag dra iväg te grönan o chilla dära. Ska ju dit me Linda, hon ska köpa sitt guldkort också, så ja hoppas att de inte tar en timme elr så? Nej men de e ju vardag o ganska tidigt fortfarandre så de borde inte vara så mkt folk?

Haha, försökte mej på att göra en header alldeles själv, ni ska få se resultatet här nedanför ;)


haha, så dålig blev den, hahahhahahah XD
äämen nu ska ja faktiskt ta o börja fixa mej lite :P

Silvershamppoouu

Just nu sitter ja me blått/lila hår o har gjort de i några timmar.. Silvershamot ska få ner de gula tonerna i mitt hår, som jag fick efter färgningen. Ni skulle ha sett första gången ja färga, helt morotsorange asså !


Lindiish

Idag var ja me Linda efterskolan, elr va inte de så länge.. När ja hade kommit te Kista så kom jag ihåg att ja skulle hämta mina syskon, så ja fick bara vända tillbaka o hämta dom.. Ja kände mej verkligen värdelös då, haah, XD vi som skulle ha de så mys, sitta ute o sola o äta glass o sånt :(

Imorgon efterskolan så ska vi allafall dra te grönalund o vara där hela dagen. Hjalle, chrissa o albin (kanske fille) kommer också att vara där så vi kommer hänga me dom o så.. kanske bara ;)


bilder från skolan:
 

vi hade bild ute..  intresting, i know!
bara så alla vet så tänker ja inte börja me t.ex: kväll:  jag:  Linda:  , som ja har skrivit på dom senast inläggen innan bilderna, jag gjorde de bara tillfälligt...

-,-

Igår bloggade ja inte, men ja hade faktiskt min datafria dag som ja har varje onsdag. De har ja bestämt själv,, de kan faktiskt vara bra för kroppen, liksom inte sitta för mkt framför tv o data..


gammal bild --

Lite bilder från idrottsdagen


Hjalle :Chrissa:

Chrissa

okej, de va från evighetsstafetten, då man skulle springa runt o så, tog dom från Sigrids blogg som hade tagit dom från Mirandas o Sofias blogg

Sitter med färgen i håret

Nu sitter jag med färgen i håret, så ni får före o efterbilden imorgn :P

Julia gumman sitter o gör en ny header till mej ! <3

hehe ;) Jag har jätte svårt att andas när de blåser skit mycket

Jag har ett hus i Italien, elr pappa har de, men samma sak -,-

Jag är halvfinsk o typ skit lite ryss o belgiansk eller hur man säger de, belgisk..

Jag har alltid gillar grodor o ödlor, fast bara små grodor o ödlor.. fast ja säger att jag inte alls gillar dom :D

Jag är godisberoende..


o sen hittar ja inte på något mer vettigt XD bara en massa onödiga småsaker, haha

Idrottsdag

Idag hade vi idrottsdag i skolan, de va väl lite sådär.. skadade foten typ när vi hoppade längdhopp o så.. sen hade vi också evighetsstafett, hoppade in mitt i för att hjälpa klassen att vinna över dom andra sjuorna.
Vi slog ut alla sexor o sen va vi så bra för 7A1 kom aldrig förbi oss så vi fick avbryta o ha oavgjort -,-
Men har inga bilder från idag heller, så de får vara ett bildfritt inlägg elr så lägger ja in gamla bilder..

Ska blondera mitt hår idag också. ska göra en före o efter bild,..
RSS 2.0