Kärringar..

Just nu sitter ja o Nadja hos mej. Vi har spela in en film då vi låssas  bråkar och så har vi chokerat av ;)  ajja, nu sitter hon o pratar i lur me Vanessa.

Aja, vi träffades o sen så åkte vi te friddan o ja köpte en mascara o en hårinpackning. Sen gick vi te donken o åt lite innan vi drog till Lidl där Sigge o Sofia va. Så dom köpte typ ut åt oss o sen gick vi runt o leta efter affärer som sålde vattenpipa smak.. ajja, tillslut så hitta vii.. o sen när vi skulle hemåt så ser ja grannnen som e en liten /&/%R&%¤%& o aa, hon blev rädd o drog typ 5 tåg dörrar bort från oss.. Sen när vi hoppar av såå drar hon åt andra hållet medans ja o Nadja går hemåt som vanligt.. när vi e i trapphus så rusar hennes mamma ner o börjar skälla på oss,, hmm, säger att hennes ungar inte säger sånna ord o sånt, för hon har typ slängt ut en massa fuula oord o allt...

Sen hotar hon oss o när ja smällde dörren framför hennes ansikte så börjar hon dra, slå o sparka på dörren? strange, sök hjälp.. Men iallafall, vanliga dagar hos oss ;)



aa vi e coola..



Outfit


prövar med något helt nyyttt, ett orange linne :p har nästan aldrig andvänt det...


kofta - intersport
linne - H&M
leggins  - H&M

out

nu ska ja fixa klart mej o sen ska ja träffa Nadja. Ska köpa lite småsaker o sånt. bloggar mera sen när ja kommer hem ses !


Lindiii o idiii




Chiippps

siitter o tjockar i mej en massa chips, popcorn o läsk.. heh, syrran lämna kvar de i köket så varför inte rensa upp de ;)
ajja, har inge o skriva om. Imorgon ska ja va barnvakt hela dagen o sen vi 5 ska ja träffa Nadja o Sigge? så vi ska fixa liite saaker o aaa...



Rec

Tjoo !

Linda gick för inte så länge sen. Träffa henne o så kollade vi på rec o åt fattiga riddare. Det va gott. Filmen va scaryy, haha, as äcklig..




Up to the sky

hihi, har suttit o fixat min data, så nu e den fin och så igen :) (asså bakrunder o sånt..)   Mamma kom in o frågade hur mkt ja behöver te att köpa allt te festen, så får runt 600 kr :p
Iallafall, idag blir de nog deg hemma.. ska kanske städa liite. Imorgon har ja ff från 17-halv tie, inte länge men,, man hinner fixa liite saker :p

SES !


ser ni där i hörnet, visst ser de ut som om någon står där?? :o

Nattlig bildbomb












o så klistra jag en liten o söt justinbieber på Nadjas spegel, ahahhah

Nattinlägg

Tjenare, kom typ nyss hem.
Haha, igår va roligt. Vi dansa i hotpants i Nadjas kök till The voice online party i typ ett timme, as kul :d sen ringde vi folk o folk ringde oss..

Idag så fixade vi oss, o sen träffade vi Guven och kollade på någon helt sjuk film. En liten 14-årig tjej kastrera en man osv..
Tog en massa bilder, hehe, så aa, de blir typ bildbomb :D


haha, på bussen påväg hem.

@nadja

Är hos Nadja nu. Vi träffades och åkte till Kista och där träffade vi Linda, sen åkte vi till stan och gick till donken och åt, sen gick vi runt och flumma sönder stan hih.
Nu sitter v och lyssnar på typ indisk elr något sånt dansmusik man får verkligen lust o dansa o så fixar vi oss, vi ska t coop o träffa Guven däraa. Bloggar mera imn, puss !


gammal

Kläder




båda är från Gina Tricot.

Legginsen kostar 149 kr och tröjjan e på rea, så den kostade 49 kr

Im a motherfucking monster

Igår blogga ja inte, men hade en massa annat för mej. Jag träffade Jonna och åkte hem till henne och där kollade vi på film och åt glass och choklad :p sen åkte jag hem och duscha, och sen kolla ja på bigbrother. jag älskar de programmet.

Idag har jag hunnit åkte till Nacka, träffa pappa, hämta pengar, köpt leggins och en tröjja (mer om i nästa inlägg), hunnit sola en 20 min också, och nu ska ja fixa mej och sen åka o träffa Nadja. Ska sova hos henne ikväll, hehe, vet redan att de kommer bli en gaalen kväll..
Jag har liite brottom så hinner inte skriva nå mer, ses !


woohaa

The Wave - 16 april
Club Play - 7 maj
Club Glamour - någon gång i vår
Club Play - Utomhus i sommar någon gång


HIhi



e eminem bilden fast på spegeln elr på väggen bakom mej?? Hahah

RUBRIKEN vill inte vara här

hah, sämsta rubriken, menmen..
Idag sklutade vi kvart över ett typ istället för 4, o gjorde matte prov o SO läxa.. hah, imorogn har ja 2 läxor o ett prov, skiit mkt..
Sen i NOn så labbade vi, har typ lite bloggtorka så bloggar inte så speciellt mycket nu,, på torsdag efter skolan börjar mitt sportlov, o så e hela fredagen redan bokad, haha :D



Hmm, liite oliika lakan??


I just feel so alive

venne om alive stavas sådär, men men...  Idag slutade vi en halvtimme tidigare från SOn så sen träffade jag Nadja och vi åkte till TC till hennes pappas jobb och hämtade pengar. Vi gick till donken o Nadja åt sen åkte vi till st erikssplan och Nadja solade liite.

Sen gick jag till stället där vi hade konfirmation o där kördee vi typ någon klapplek? hah, o jaa, hade lektioner om ondska.. heh,






Hihi, liite taggad

Hela dagen i skolan idag har ja suttit framför min lur och planera en massa som vi ska göra o ha på min fest.. hiih, ja o Nadja har kommit fram till att jag ska sova hos henne på fredag o då ska vi köpa, testa och fixa allt :)) De kommer bli najs, fast de e fortfarande över en vecka dit..

Idag ska jag städa lite i mitt rum och börja fixa det. Sen måste jag plugga och sen ska ja kolla bigbrotheer, hihi, kollade någon ens igår?? :p ja gjorde !
Har inga bilder heller, ni får nöjja er med en gammal. Och de e roligt också att flera nya besökare har börjat läsa min blogg :D välkommen !!


I wish that i have the moment for life

Haha, rubriken har inget med inlägget och göra, lyssnar bara på musik så fastar fina meningar i huvudet :)
Jag gick till kyrkan och så var ja där i en och en halvtimme, vi fick lära oss vad och hur och vad meningen va med allt om att gå på en gudstjänst.. Sen åkte jag till kina muren och där stod resten av mamma och Hanna + mosters familj, fast de va fullt där så vi gick till en annan, där dom hade thaibuffe och sushi buffe.  AHha, visste inte att thaimat sådär starkt XD

Iallafall, ikväll blir det att bänka sej framför TVn och kolla på bigbrothaa, har väntat på det i en evighet, hehe..



min efterrätt :D

Godmorgnn


Kanye West - Monster Ft Jay-Z, Nicki Minaj, Rick Ross and Bon Iver (Official Song Release)

Tjena. Nu e jag vaken. Sitter  och äter frukost och lyssnar på musik, den där låten :p
idag ska jag inte göra något speciellt. Gå på kyrkan typ 3 till 5 -.- o efter de ska vi te kina muren :D  uppdaterar mera senaree

gossips

kollade nyss klart en skiva gossip girl. Nu ska jag tvätta bort sminket o smsa, läsa, godnatt !

BYxorna

Köpte jeans igen, från samma affär, weekday, hihih XD



Outfit









kofta - bikbok
linne - finland
leggins - H&M
strumpor - H&M


Gliittterhjärta

Tjena.

Innan jag träffa Linda så solade jag en 20 min o blev betydligt brunare. Hade såndär ögongrejjs på navelpiercingen så de blev typ vitt där -.-
Ajja, sen träffade jag Linda och vi gick runt i stan. Köpte nya jeans också. Inget speciellt hände helr, måste skaffa pengar snart också !

Tog verkligen 1000 bilder på min outfit och sånt, hahah



Bilder

Hahaha, ni kommer aldrig få se videona vi gjorde, elr joo, kasnke en XD
Från torsdag och igår:


Torsdag:







Fredag:

vodka + blå karamell färg


vodka + karamell färg + juice


vodka + karamell färg + juice + c vitamin = man får aldrig bort den äckliga smaken, men de smakade lite bättre iallafall





Woppsi

HIhi, blogga inte igår. Hade en massa annat för mej.

Efter jumpan igår så drog jag och träffade Nadja, palla inte skolan.. så vi åkte hem till henne o där blandade vi typ drinkar. Sen satte vi oss framför TVn och kollade på gossipgirl och åt kakor, haha XD  Vid typ 2 elr halv tre så träffade vi Dimer och gick till donken och åt, sen åkte vi till solariet och chillade där, heh...

Sen kom jag hem och upptäckte att min moster, kusin och hennes man var här hemma och dom ska tydligen stanna här i en vecka.. men jag geekade gossipgirl igår kväll, såg två hela skivor. Är helt kär i serien !!!

Och sen i torsdags så var ju Nadja här? och jaa, vi hade väldigt roligt :)



vi dansar

NADjA  är hemma hos mej och vi håller på o dansar och spelar in de, hihihi.
'

Nadja ska göra blogg snart också ;)






Gamla bilder från kungsberget


dagen innan, prövade skidglasögonen jag fick av pappa, liite stoora







hahahah, vi tog runt 100 bilder, vi verkligen bombade Avz kamera. Det var verkligen kul. Nästa år måste ja åka dit, det är ju sista året, tillsammans. Tänk att tiden går så snabbt. Det känns som om de var igår jag började i rålis och att vi gick vilse lite överallt.

Hittade också en gammal bild från när jag var med 6:an dära, haha XD


Hounug + hår = sant?

Jag verkligen ÄLSKAR kalaspuffar. Har hört att hounung är bra för håret?? Det är därför jag har fint, lent, mjukt hår kanske, som alla säger, ahahha och så drack jag mjölk till frukost, lunch, middag och kvällsmål när ja var liten, så det kanske inte är så konstigt.


Jeans + egen gjord magtröjja??

hahahahah, hade en tröjja som jag inte använda så mycket så sydde om den till en magtröjja?? hahah, hiss/diss?

magtröjjan:





jeansen:


Resultat av hårfärg





omg, ögonen, haha, XD

De blev jääätteee mörkbrun/svart. heh, det ser helt svart ut, men nu är den iafall samma färg som min hårförläning :)

Random

Nu sitter man själv vid datan. Idag efter skolan så åkte jag till hötorget och träffade Nadja där, och vi gick till H&M och hon köpte en mascara, sen gick vi till weekday där ja köpte ett par jeans (visar senare) och sen gick vi och kolla i  en MASSA random butiker. Man vet knappt att sånna existerar, men det fanns jätte najsiga kläder där :)
Nu när jag kom hem så har jag bakat äppelpaj och firade för att mamma byter jobb, de brukar man väl göra? haha, gjorde dubbelsats och köpte 3 burkar vaniljsås, fast de e ju gott, så de gör inget ;)

Tidigt imorgon så åker brudarna till kungsberget, iår kunde jag inte hänga med :( så ska stanna hemma imorgon hitta ppå något..



@ skolan

nu siiter jag i skolan och ska "jobba med min elvis powerpoint" hitta min mobil, så de blir bilder ikväll, ses

Snyggaste bakrunden på datan?? :D


okej, ja printscreena igår o glömde setta upp..

Filipinerna

Idag i skolan så funderade jag, Avz, Mirre, Jossan och Vera på att åka till filipinerna i sommar och bo i Avz hus som dom har där med sin mamma. Det skulle vara hur najs som helst. Hon har ju snackar om de så mycket och det verkar vara skit chill dära :D
haha, änn är de bara drömmar XD



sheep

tjeena. Min morgon började med att jag vaknade för sent men endå hann ja till skolan och lämna syrran? ja skyndade på liite för mkt..
Efter skolan så drog ja, Mirre och Avz till stan och Avz skulle ha jeans.. men hann inte vara där så länge, så kom en för en halv timme. Ska äta och fixa mej snabbt och sen dra te konfan.
I Weekday hittade jag verkligen jääättteee fiina jeans som ja måste ha, ska ju endå få pengar på fredag. Juste, måste ringa Nadja nu också, hehe..


haha, tror att den aldrig har blivit publicerad :p men de va en bild från den dagen då vi fick sommarlov.


Jag, min kusin i famnen, min syster Disa, min syster Hanna och min syster Vilda, haha, vad glad hon såg ut, HAHAHHA.

Den togs någon gång i maj.. :p


Alla hjärtans dag

Tjena.
Idag är det alla ♥ dag, men inget speciellt har hänt,  som en helt vanlig dag för mej dåra.. Hade tagit en massa bilder med så försvann min lur, så kan inte ladda upp, tror inte att ja kommer kunna ladda upp på ett tag. Så antingen så tar ja bloggpaus till ja hittar/får min lur tillbaka elr så tar jag en massa webbkamera bilder.

Tycker inte att dom här dagarna är så jätte charmiga, elr de skulle vara mysigt om man hade en kille och så... men nu har man inte de :p


Håret

Nu ska ja gå o färga håret, äntligen. När man färgar håret ska man ju egentligen färga en gång i månaden för de växer 1 cm `?? men har inte haft pengar, så hitta ja ett ställe där dom går hårförlängingen med kreatinwax så de sitter och för ett bra pris, ska fråga mamma :D''

Bloggar merA imorong, så ses !

DISSAD



Jag ger ett stort diss till hela påhitten om bantning. Nästan alla nytidens ungdomar är fast vid den här saken. Att man ska gå ner i vikt och inte äta något. Det är farligt att helt plötsligt sluta äta för att kroppen är van vid att få fetter, proteiner, kolhydrater, energi osv.
När man har slutat äta och inte äter under en hel dag kommer kroppen ta av kroppens elr cellernas lager och när det är slut så börjar cellerna förbränna proteiner som bygger upp kroppen och när man förbränner proteiner så går man ner i vikt. Men det är väldigt farligt och jag förstår inte varför man ska sluta äta, det är ju de viktigaste. Egentligen så ska man äta var 3:dje timme för att hålla igång matsmältningen.
Om man vill gå ner i vikt ska man träna, äta hälsosamt osv. Inte sluta äta, de är rena döden. Visst, jag har också varit i den tiden då man inte äter för att gå ner i vikt osv. Jag har fortfarande kvar "stänk". Det är väldigt svårt att beskriva det här. Någonstans inne i min hjärna så vill den att jag ska sluta tänka över min vikt och över att jag inte ska äta för mkt, bättre för mycket än för lite. Men en annan del av min hjärna skickar signaler att ja inte alls ska äta något, att om ja ska äta så ska ja äta liiiitee. Jag är livrädd över att gå upp i vikt elr att min kropp ska bli lite tjockare. Jag försöker kämpa på att inte tänka på den andra hjärnhalvan som vill att ja ska äta mindre, ibland lyckas jag och ibland inte.  Fast jag ska fortsätta kämpa för att jag vet att ja behöver gå upp liite mera i vikt e ju lång o typ jätte smal?

Killar gillar också tjejer som inte har en kropp som ser ut som en planka, dom gillar kurvor :)
Så sluta nojja över att du äter för mycket, ät så mycket du vill, så att du blir mätt. Man klarar sej inte länge om man går runt i skolan/jobbet utan mat/energi.


Jag är 175 cm lång och jag väger 58-59 kg, inge mer med de :p




Hårfärg

Det känns som om ja inte har färgat håret på evigheter, idag köpte jag ett hårfärg så ja kan ta bort utväxt, och sånt. Fick också annat smått o gott, haha :p
Har inte gjort något speciellt idag heller, bara latat hemma, städat lite o sånt. Kolla också på TV o såg att de hade kommit nya made avsnitt (y)



mascara
återfuktningskräm
hårfärg
deo
ansiktsvatten

Vaknat

Tjena, e vaken hära med. ska nog åka till prisextra med mamma och köpa hårfärg och sen åka till kicks för att köpa en mascara, behöver verkligen de. Sov också med löshåret, haha, sitter lika hårt fast som igår kväll.. som om de vore insytt elr gjort med kreatinvax. Ska nog göra de till sommaren, de e fint och ha långt hår :p

ajja, bloggar mera sen.. har hittat två jätte fina låtar som är gjorda av B.O.B, jag  e kär i dom.



ena sidan blev skit krullig och den andra blev typ helt platt? haha, sov med fläta.. fast allt hår var med  i den..

Mitt favorit program kommer börja här i Svergie också :D


Outfit




kofta - Gina Tricot
Linne - H&M
Leggins - H&M

bilder





Sen hade Nadja hittat en jätte sööt bild när hon gick i femman, hon tycker att den är jätte ful, men den e skit söt, elr hur? :O

You can't fool me

Kom hem nyss, sitter o chillar, lyssnar på bruno mars. Mina ben väärker o de känns som om ja vore lite full, men de e ja inte.. heh.
Träffade Nadja o drog till TC o träffa Dimer, så drog vi till donken och sen när vi hade ätit så gick vi till hötorget och träffa Mio och hans kompis Alex och Naajda gav tillbaka hans laddare o USB. Sen drog vi till solariumet och hängde där och sånt..
Jaaa, vid 19.00 så åkte Dimer hem och jag och Nadja åkte till TC igen och gick till donken, sen träffade vi Mio och va med honom, men han va tråkig så vi åkte hemåt..



HAHAHAHHAHAHAHHA

Men å

Jag tror att de bara e jag som kan det här, det händer bara mej. Jag råkade nyss pajja mina bra hörlurar till datan -.-  man kan inte setta in dom i hölur hålet, en grejj åkte av, Å, men som tur att man har en syrra som lånar ut sina..

Vad ska man hitta på idag?

Godmorgon, nu e jag också vaken.
Hatar att touchen elr hure stavas inte funkar, ni vet, när man har laptop så har man touch så sidan kan gå upp och ner, o nu funkar den inte -.-
Inget speciellt händer typ idag, ska ringa Nadja om ett tag o fråga när vi ska träffas o sånt, o sen ska vi träffa Dimer vid 5.. venne va vi ska göra..

Hihi, sitter och äter nuu,


Outfit




elr hade inte legginsen i skolan, dom va kvällsoutfit. Hade jeans i skolan..

Love is in tha eair

okej, jag vet inte om jag har stavat rätt på eair, hihi,,... skrev de som lät rätt ^^
E iallafall hemma nu. Haha, åkte te TC o där fanns ingen Nadja, utan väntade typ i en halvtimme utan att hon kom, o så bombade ja hennes hem telefon men ingen svarade.. (hon har ingen mobil) aa, så ja gick till åhlens o tog lite parfym o gick ner igen för att vänta, och så typ efter en kvart kom hon, haha. Hon hade varit i TC o vänta på mej o sen åkt till friddan och sen tillbaka :p gulligt !

Ajja, så vi gick till donken o hon åt, som vanligt. Sen gick vi utanför åhlens city o tog en gash där, för där är de varmt. Sen åkte vi till friddan o träffade Mio och sen gick vi till solariumet och Nadja solade. Sen hängde vi väl med varandra ett tag.. Typ vid halv nio så började vi gå hemåt o så tog vi en gash till, hihi, ojaa, hade baxa Mios busskort o Nadja hade baxa hans iphone laddare o sånt.. Ajja, så följde typ Mio me mej te min port så hängde  vi där?
Så har min kväll sett ut, imorgon ska ja träffa Nadja imorgon, men de är en annan historia :p


SKIILLLLSSS




haha, lite bråk på gång? nej men dom bråkar om vem som e bossen -.-

hahaha, ja  o Nadja hade likadana leggins på oss, hihi, ingenting planerat,,

I like it low

Tjena !
blogga inte igår, nej men hade en massa annnat o göra. Va med tjejorna hos Jossan o baka kladdkaka o spelade wii hela kvällen, hihi :)

Idag så kom ja fförsent till skolan för ja va tvungen o gå typ halva vägen för inga bussar gick -.- ajja, efter skolan drog ja, Jossan, Mirre och Vera till cafe blåbär o där åt ja min första semla :D o sen satt vi o snacka om allt o inget i två timmar, hur myysiiigt som hellst!
Nu när ja har skrivit klart inlägget ska ja dra till TC o träffa Nadja, henne har man inte träffat på ett tag (typ onsdag sen sist) heh, o tillbringa fredagen med henne.



hihi, mina ögon



Körde också med lösögonfransar idag, elr har de fortfarande på mej och kommer ha de hela kvällen med endå XD fick en komentar att ja va fint sminkad o att ja hade festsminkning i skolan, haha XD




pallar inte redigera bort småsaker.. hihi, ni kanske fattar?
ajja, hatar att skriva ett inlägg snabbt för att man har brottom, men om man har en blogg måste man väl... hhihi, Nadja kommer lacka på mej för borde vara där nu..

Jag fattar inte...

Jag fattar inte varför man ska vara emot någon viss folkslag. Man kan kalla dom som är emot ett visst folkslag för rasister. Jag förtsår inte dom.  Varför ska man vara emot folk som har en annan hudfärg, religion, hårfärg, uppväst, släkt osv..?
Det är ju väldigt onödigt. Man ska acceptera andra männsikor som dom är. Man kan inte rå för att man har föds med en viss hudfärg, man kan inte ändra den med ett knäpp med fingrarna. Som förut så var dom mörka slavar för att dom "inte" var människor.  Jag blir så sur när folk liksom säger nedlåtande saker om människor som inte ser ut som dom.

Man sprider en massa elaka rykten så att man ska akta sig för dom, inte vara med dom, prata med dom, aldrig ha kontakt och bara allmänt hata sånt folk.
Om inte utlänningar skulle finnas så skulle knappast sånt som vi använder idag finnas. Som pizza, från italiernarna, en massa bra musik från afrikanerna osv. Vi skulle ha sjukt lite saker.

Jag hör typ varje dag att jag inte borde hänga ute i förorten varje dag. Inte vara med mörkhyade, turkar, araber osv. För dom har en helt annan bakgrund och uppväxt. Att dom tillexempel slår kvinnor och sånt, är enormt svartsjuka, och har dåliga vanor. Jag blir också varnad att ja inte ska joina några grupper osv. Vaddå, ska jag inte få hänga med mina kompisar som jag känner? Alla är inte sådana, det är bara en massa rykten. En massa rykten fulla av skit som inte alls stämmer på alla.

Dom flesta av mina vänner och mina närmaste bor i förorten. Dom flesta är utlänningar. Jag tänker vara med dom alla fastän alla håller på och varnar mej och säger en av alla rykten, jag bryr mej inte. Så länge dom inte är skitar ska man ju vara med dom, man ska inte lämna dom bara för att dom är olika än dej?

Sen en annan sak också som ja vill ta upp nu när jag endå är pågång.
Jag förstår inte poängen med att misshandla människor. Våld löser ingenting. Jag hatar verkligen misshandel, att kolla på de i filmer, se de i verkligheten och vara med om de själv, det är hemskt !


Arg som ett bi

Jag är på inget vidare humör, att verkligen allt kan göra en sur.
Efter skolan idag så drog ja te friddan o träffa Nadja o vi drog vidare till jordbro där vi träffa Atilla o gick hem till honom.. inget speciellt hände egentligen

har inga bilder heller att bjuda på, och har värsta bloggtorkarn.


MUSIK <3



har suttit o ladda ner alla dom där låtarna idag.. värsta noob, har ladda ner hur mycket nytt till min mobil som helst. Synd att jag bara inte har några hörlurar. Jag väntar verkligen tills jag köper mina koss, har en maaaassssaaaa örongodis ;)
Musik är nog ett av de bästa som finns, jag kan nog inte leva utan de.

Im lovin it

sitter och kollar på sweet 16 på mtv. Har typ inte gjort något speciellt, träffa nadja o mio.
e verkligen trött, varför  har ja blivit så trött dom senaste dagarna? måste dricka mera energi dricka..  hahahah, om de ens hjälper.  Måste börja plugga till SO provet vi ska ha nästa vecka också.. har inte pluggat ett skit...




Piercing

Tog navelpiercing som ja har suttit o tjatat här i bloggen o tjatat på mamma i evigheter typ? iafall, idag blev de av, har de nu.
Jag var verkligen superduper nervös o de gjorde gansa ont, som om någon biter dej hårt på armen. Jag måste tvätta de med någon medel 2? gånger om dagen i 6 långa veckor.  Haha, iallafall, de kommer bli fint till sommaren :)
Just nu gör de också lite ont, om man drar in magen för mycket, elr böjjer sej o sånt..




Nawii


vattenfall

Tjena, e hemma nu, har precis ätit nudlar? o duscha..
heh, typ inget speciellt hände..  vill ha semlor....



I need


HIHI

Nu blev den äntligen bra utan att man behöver skämmas? aja, ska ha den ett tag, försökte göra den större men då stannar texten typ i sidan så de blir skit mkt utrymme o sånt i mitten, o fick inte bort de så palla inte hålla på...

Nu ska ja göra lista :p

sääämstaaa

Håller på och fixar en ny degsin, den här kommer bli bättre hoppas jag XD va ute m nadja o sånt, hon tog hål i brosken, vill också ha :p
Sen gick vi till donekn o beställer en stor milkshake som smakar piss, skit mkt såndär jordgubbssyra, skit äcklig. den förstörde min dag...

iallafall, nu ska ja göra en lista på vad jag behöver köpa o jobba vidare på min header :p


...-





I came to win

Tjooo, hemma igen, har fixat mej o nadja e påväg hit för att hämta mej, hah, har ju skolkort som inte funkar på helger -.-
iallafall, har inga pengar så kan inte pierca mej.. typiskt, får göra de senare.. heh. Imorgon ska ja iallafall ta navelpiercing :D



kör med flätor idag, haha, de ser ut som om ja ska ut o åka skidor elr något :p iallafall,, ska typ ut snarrt

Fish in the sea

Godmorgon, nu e ja också vaken, elr har redan varit de i en timme för en viss familj väcker mej?
Ajja, har ladda ner en massa nu o bra musik, åå, måste verkligen köpa nya hörlurar, mina gick ju sönder :/ iafall, snart kommer pappa o så ska ja få pengar o sånt av honom.. heh, o umgås, sen ska ja väl hem o fixa mej o sen träffa Nadja. Vi ska ju pierca oss som ja skrev igår?

Har typ inget speciellt o berätta, ses väl senare då :p

GODNATT

nää, nu borde ja gå o sova, somnar på stolen typ. Har suttit o droga på nicki minaj  låtar o spela ett noob spel :p iafall, godnatt !


tsss

hemma igen, efter en najsig dag hah.
Allt började me att ja fick damp på Nadja för hon aldrig åkte hemifrån, men tillslut gjorde hon de o vi drog te friddan o solade lite solarium. Efter åt så ringde Mio o fråga om vi skulle träffas så vi drog te torget o träffade honom och hans kompis Alex, så vi typ snacka o sånt. Efter ett tag så åkte vi te TC, där träffade vi Dimer o gick te donken o åt lite. Sen åkte vi hem till mej och kollade på film, de va någon som Bow wow o t-pain osv e me i, den va roligt, haha.  Sen drog Dimer hem och vi åkte te skanstull och träffa Mio igen o typ hängde me honom. Haar inga bilder att bjuda på..


Imorgon ska ja o Nadja typ pierca oss i brosken, har redan 4 hål i örat XD hah, nadja kommer ha dubbelt så många..

 
                                                   haha, shit va gammal, sommar -08

Hejdå

Nu ska ja ut o träffa nadja, vi ska sola solarium, träffa folk osv, de kmr bli najs :D bloggar mera när ja kommer hem o så.






Sent me free

GODMORGON FOLKET !
jag har haft en trevlig morgon, hah, elr inte, helt normal. åt nyss frukost o sånt, ska snart hoppa in i duschen o sånt sen ut o träffa nadja typ?
Har nästan ingenting o skriva, elr jo, måste te Ikea o köpa saker te mitt rum, ja har bestämt att de ska bli suupppeeer myysssiiiggt, hah..

SES


The voiicee

Ja o Nadja funderar på att börja dansa på the voice streetdance school. Heh, Dimer går där o han e proffsig ^^ Heh, tänkte börja på dancehall o popping elr va de heter. Popping e sånt som de ser ut som golvet typ glider istället för fötterna, enligt nadja o hur coolt e inte de? Iafall, siktar på att  bli pro.. hehe
Måste komma i bra kondition, ska börja göra 30 situps varje dag..

jag har en konstig känsla också, de känns som om hela världen e sne, att liksom bordet, datan, golvet, stolen o jaa, allt e snett, hha,, jag vet att ni bryr er ;)

ajja, nu ska ja kolla priser o sånt på thevoices hemsida, ses tomorrow !


LEGGIIINSEEEN






äntligen så har ja mina älskade leggins, har vilja ha dom i över en månad nu fast ja har inte haft pengar, hehe :P

Bilder








RObotdans

Tjeeena, kom typ nyss hem, elr har hunnit städa lite i mitt bombade rum.
Efter skolan drog ja o Jossan till TC o där köpte ja ett par leggins ja ska visa senare, aa, o sen så drog ja hem o lämna väska o sånt där o drog till min lillasyrras dagis för att hämta henne. o jaa, sen hände inget speciellt. Efter ett tag så drog ja till Rissne o där träffade jag Dimer o Leo, så vi hängde hos Leo. Båda visa sina dansskills o gitarrskills :p
Sen kom ja hem, fett tråkig fredag ! Nadja svara inte på lur så ja får damp..

Nu täntke ja ladda upp bilderna ja typ tog igår o sånt? hah, de va bara några få som kom på lösenordet o användarnamnet, inte konstigt, ja gjorde dom onödigt lätta ;)


Muheh

tjena. Fixade lösenbeskyddat ett tag, najs för er som kommer på lösenordet ;)
hah, e m nadja nu.. har typ ingenting o skriva. de najsiga e att statestiken har varit välditg jämn alla dagar.. ses !

Huvudvärk

Gick hem vid lunch, fick huvudvärk. HAHA, verkligen halva klassen e hemma :p
Har tagit alvedon o typ ätit godis, lyssna på musik o kolla på TV o så sms ofc.
Som alla ser också så har ja bytt header, haha, väldigt liten förstås, venne hur man får den större, måste lära mej de.. -.-
De finns inge o skriva om, ja har nt tagit några bilder. Klockan 16 ska ja gå o hämta syrran från fridis elr hure stavas, iafall, ni kanske ville  veta...


ungefär 2 år gammal

Outfit



Shopping

Tänkte visa vad ja köpte :p
BTW, ja håller på o göra en ny header, den som ja har nu e ju skit fuuuul, men den andra blir liksom en basic, inte så mkt som e ändrat o sånt..




Bilder jao











Nadja e modeelll, hahah XD
Fråga inte varför ja ser tjock ut, har två munkjackor på mej för ja har höst/vårjacka, palla viinteerr jacka..

En flod kmr ut ur munnen på en..,

Nu e man hemma igen. Träffade Nadja vid typ 10 o så hängde vi i vårt chillställe o gjorde en massa reeemiiiixar där, hahahah, o så inredde vi om o allt, omg, o plattade nadjas hår, nadja böt kläder osv, allt händer dära re. 
Ssen åkte vi te ´Kista o drog te Dimers o Leos skola o träffade dom, men sen blev vi utslängda, så vi shoppa i kista lite, heh, sen träffADE vi Dimer igen o hängde m honom.  Efter ett tag så drog vi näckan o drog te memorie stället o ja hitta mina gash ja hade slängt iväg, alla va helt torra :o dog typ. HAHAH, o så har ja verkligen bomba m bilder. 

Men imn ska ja te skolan igen, de här va sista gången ja stanna hemma från skolan, ja o Nadja har bestämt att vi inte ska skolka mera, ända tills påsklovet. 

 

slänger ut alla bilder o de ja shoppade i nästa inlägg. Och ja e fett glad, ska ta navelpiercing nästa måndag klockan halv 5 :D

DÅLIGT

Tjenare tjenare, känner mej lite sjuk idag så stannar hemma.. har inge mer o skriva, ses

RSS 2.0