Hiss elr diss?



* Folk som inte tar åt sig eller bryr sig! -  Att man kan våga gå omkring översminkad eller inget smink alls, bara man känner att man trivs och är sig själv. Bara skita i vad folk tycker. Och om dom säger något så skiter man i det bara? Bara man själv är nöjd med sig själv så..! Älskar såna folk. Jag kanske tar åt mig ibland men jag ska bättra mig för oftast ska man inte alls lyssna på vad folk säger om det är folk man inte älskar eller står nära!

* Brunt hår och blåa ögon - Åh det är så jävla fint. Liksom mörkbrunt eller ljusbrunt hår med blåa ögon. Så jävla fint. Sen bruna ögon med platinablont hår. Me love. Det ska vara lite anorlunda. Det är ju inte ofta man är född med blåa ögon och brunt hår. Såklart finns det, känner många som är födda så men det är inte så jätte vanligt. Liksom, om jag hade blåa ögon skulle jag nog aldrig färgat blont =)

* Frukt - Så himmla gott ju! Jag älskar seriöst frukt. Det är ju skitgott och såå mycket bättre och nyttigare än godis. Jag kan ju leva ett liv utan godis och MED frukt men ibland blir man ju sugen på choklad.. Men ska fan ta en frukt varje gång jag blir sugen på choklad! Blir ju skit bra!

* Klubbfester - Liksom, alla tycker klubberiet, top notch och glamour är en fjortisfest. Det är typ tydligen en fest man går till för att verka lite mognare eftersom elverket är ju liteee 2007 men så är det ju inte. Det är inte ett dugg fjortis. Det är ju faktiskt mest blattar där. och det är ju sjukt kul. Vart ska annars ungdommar under 18 år festa liksom? Förutom hemmafester dårå men det är ju tråkigt att gå på varje helg! Tummen upp för klubbfester! :) Tycker alla som inte varit på någon klubbfest ska testa gå dit. Det är ju lätt värt 120-150 kr! ;$



* Träna och äta grönt.. - Jag vill verkligen gå ner i vikt för jag trivs inte i min kropp.. behöver gå ner lite. Typ 5 kg eller nått. Men jag klarar inte av att BARA äta nyttigt och träna för jag hatar sånt. Jag har typ världens sämsta kondition. Det ända jag klarar är 20 sit-ups sen orkar jag inte mer.. Och jag kommer aldrig klara mig utan cola och donken?! Fan ska man göra..(?) -.-

* Falska människor/vänner - Vänner som snackar skit om vänner och sen ändå är med dom. Vänner som försöker förstöra mellan en nära vän och dens vän eller pojkvän för att hon/han är avundsjuk och till&med sitta och ljuga sig fram för att det ska förstöras. Usch. Orkar inte förklara en falsk person nu men alla vet ju vad falsk är och jag HATAR falska människor. fyfan!

* Snåla vänner - Vänner som ADLRIG lånar ut pengar. Inte ens 10 kr liksom? Och sen vänner som vill ha tillbaka typ 5-20 kr liksom? Jag själv bjuder mina närmsta vänner på mat och allting hela tiden. Det är bara om jag verkligen behöver pengar jag vill ha tillbaka pengarna. Men inte om det är typ 20 kr? äckligt snåla vissa är..

* Folk utan stil! - Jag säger inte att jag har världens bästa stil. Men jag kan ha det! Ibland kan jag liksom gå runt med mjukisdress eller kanske bara vanliga jeans typ men jag vet iaf vad stil är. Till skillnad från vissa andra ( menar ingen speciell nu ) som går runt med jeans och munkjacka HELA TIDEN. Och kanske har linne och jeans på fester liksom? Fyfan.. FULT! Okej en vanlig dag i stan eller skolan men liksom hela hela tiden.. Snacka om No style! ..
 




Kommentarer

Image and video hosting by TinyPic

Om du vill ha mer besökare, så tycker jag att du ska skriva in din blogg i hemsidan och sedan är det bara att skriva det på din blogg. För att komma till hemsidan så ska du skriva in i den här där du skriver in alla hemsidor du besökaer: www.bloggriket.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (visas bara för mig)


Din hemsida eller bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0