:$

Okej. ja suger. Ja pallade verkligen inte gå till skolan idag, så skolkade.. :( ska försöka att inte göra de mera den här terminen,,

Iallafall, har aldrig varit i TC när de e morgon, då ere bara en massa vuxna där som går t sina jobb, de e kul o kolla på dom, haha, brukar ju typ alltid va där på kvällen. aja..
Träffade Nadja på morgonen o vi gick typ te solariet där Nadja sola o sen så gick vi te dataaffär.. efter ett tag så gick vi te Gina Tricot o ja köpte lite nya saker där med mitt presentkort ja fick av henne :D  Sen gick vi hem till mej o åt mackor o spelade wii spel, geekar, sen så åkte vi te hägerstensåsen o träffade Sami och så var vi med honom resten av dagen.. På kvällen träffa vi typ hans kompis Ibbe o så snacka vi skit om Sami, asså på finska, haha. Sen runt 6-7 så drog dom och ja och Nadja gick te pendeltåg och där träffa vi Vanessa..

Så har min dag sett ut :p


nadja dricker redbull som på alla reklamer? skit fult :p



AJUSTE, vi gick o provade kläder. HAHAHHAHA, Sami provade tjej kläder, haha, omg, o har e skit krallig så den passa inte, de va typ M elr L :p så tog han sönder den ^^ o sen drog vi te intersport där vi prova killkläder, i typ XL o XXL, skit kuul, men har inga bilder. Han har alla bilder i sin lur..

Kommentarer

Image and video hosting by TinyPic

Om du vill ha mer besökare, så tycker jag att du ska skriva in din blogg i hemsidan och sedan är det bara att skriva det på din blogg. För att komma till hemsidan så ska du skriva in i den här där du skriver in alla hemsidor du besökaer: www.bloggriket.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (visas bara för mig)


Din hemsida eller bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0